'Yapılan hizmetlerin yegane amacı halka hizmettir'

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve AK Parti İlçe Belediye Başkanları Çorum Valiliği’ne atanan Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23 Haziran 2016 Perşembe 17:48
'Yapılan hizmetlerin yegane amacı halka hizmettir'

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve AK Parti İlçe Belediye Başkanları Çorum Valiliği’ne atanan Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Gerçekleştirilen ziyarete, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun katıldı.


İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİR İLK


Bekiroğlu yaptığı açıklamada, Çorum’da kalıp bürokrasi anlayışını belki bu ziyarette değiştireceklerini belirterek, yeni Çorum Valisi Kılıç’ı İlçe Belediye Başkanları ile bir ilki gerçekleştirerek ilk kez birlikte bir valiyi ziyaret ettiklerini söyledi.


Devletin bekası, milletin refahı için devleti temsil eden mülki amirlerin uyum içerisinde çalışmasının büyük önem taşıdığını dile getiren Bekiroğlu, “Ak Belediyeler olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.”dedi


 Bekiroğlu, Çorum için iyi şeyler yapma çabasını sürdüreceklerini kaydederek, Çorum’a faydalı olma gayreti içerisinde olan her kesimle birlikte çalışmayı hedeflediklerini bildirdi. Yapılan hizmetlerin yegane amacının halka hizmet etmek bu vesileyle de Hak’ka hizmet olduğunu belirtti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kılıç, ziyarete katılan belediye başkanlarına teşekkür etti. Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, ilerleyen günlerden tüm ilçe belediyeleri ziyaret ederek incelemelerde bulunacağını belirtti.


Belediyeler ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı istediklerini belirten Kılıç, kanunlar çerçevesinde ve İl Özel İdaresi bünyesinde belediyelere her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydetti.

 

Son Güncelleme: 24.06.2016 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.