Yaralanan Polis memuru ziyaret etti

Darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden ‘Demokrasi Şehitlerinin’ cenazelerine katılmak üzere Çorum’a gelen AK Parti Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, bir takım ziyaretlerde bulundu.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 13:05
Yaralanan Polis memuru ziyaret etti


Darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden ‘Demokrasi Şehitlerinin’ cenazelerine katılmak üzere Çorum’a gelen AK Parti Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, bir takım ziyaretlerde bulundu.


Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Çorum İl teşkilatları tarafından Ulucami’nde düzenlenen Demokrasi şehitleri için gıyabi cenaze namazına katılan Ceritoğlu, daha sonra Belediye ve Valiliğe ziyarette bulunarak, alınan tedbirler ve son durum hakkında bilgi aldı.


Ziyarete; Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Garnizon Komutanı Jan. Kıd. Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Görevi başındaki polisleri unutmadı


Ceritoğlu, Çorum Valiliğine yaptığı ziyareti sırasında, Valilik bahçesinde görev yapan emniyet görevlilerini ziyaret ederek, onlarla tek tek tokalaşıp, darbe girişimi sırasında göstermiş oldukları üstün gayretlerden ve sağduyudan dolayı teşekkür etti.


Güvenlik görevlilerinin karpuz ikramını geri çevirmeyen Ceritoğlu, daha sonra Valilik makamına geçerek, burada Vali Necmeddin Kılıç ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile bir görüşme yaptı.


Yaralanan Polis memuru ziyaret edildi


AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Yozgat’ta görev yaptığı sırada ayağından yaralanan ve Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Polis Memuru Nurullah Önen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Diğer hastalarına Unutmadı


Hasta ziyareti sırasında odaları gezerek hasta yakınlarına ve hastalarla sohbet eden Ceritoğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Ziyaret sırasında AK Parti Milletvekili olduğunu öğrenen hasta yakını Mehmet Duman isimli vatandaş Ceritoğlu ile fotoğraf çektirerek, “ Sizler cesaretli olun, birkaç çapulcuya pabuç bırakmayın biz millet olarak her zaman sizin arkanızdayız “ dedi.


Mehmet Duman isimli yaşlı vatandaşın elini öpen Ceritoğlu, hayır dualarını eksik etmemesini istedi.


Demokrasi Şehidi Ali Karslı’nın ailesine taziye ziyareti


Ankara’daki askeri darbe girişimi sırasında vatan hainlerinin Türk-Sat binasına yapmış olduğu baskın sırasında hayatını kaybeden Ali Karslı’nın Buharaevler 4.Cadde de bulunan babaocağına taziye ziyaretinde bulundu.


Ceritoğlu, demokrasi şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını ve hiçbir zaman onları asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi.







Son Güncelleme: 18.07.2016 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165