Yaralı şahini belediye ekiplerine teslim etti

Çorum’da köy yolunda bulunan yaralı şahin belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 17:57
Yaralı şahini belediye ekiplerine teslim etti

Çorum’da köy yolunda bulunan yaralı şahin belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi. 

Edinilen bilgilere göre, Çorum'dan merkeze bağlı Gemet köyüne giden Hüseyin Akdağ (65), dönerken yol kenarında bir şahin gördü. Arabadan inip baktığında Şahin'in yaralı olduğunu fark eden Hüseyin Akdağ, yaralı kuşu arabasını alarak Çorum’a getirdi.
Gemet köyüne kurban almak için gittiğini dile getiren Hüseyin Akdağ, “Dönüş yolunda bu Şahini buldum. Beni görünce yol kenarındaki şarampole indi. Uçamadığını görünce kuşu alarak arabama koydum. Görünürde bir yarası yok. Koşuyor ama uçamıyor. Yetkililere teslim edeceğim” dedi.

Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Şahin'in yorgun olduğu için uçamadığı tahmin edilirken tedavisinin yapılmasının ardından doğaya salınacağı öğrenildi.

İHA


Son Güncelleme: 19.07.2017 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.