Yaşlılara iftar yemeği

Sungurlu Kaymakamlığı tarafından yaşlılara yönelik iftar programı düzenlendi.

09 Haziran 2017 Cuma 10:03
  Yaşlılara iftar yemeği

Sungurlu Kaymakamlığı tarafından yaşlılara yönelik iftar programı düzenlendi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen iftarda yaşlılarla yakından ilgilenerek, sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam 
Mitat Gözen, iftar yemeği sonrasında bir konuşma yaptı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde siz yaşlılarımız ile bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Gözen, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının toplumumuz için önemine değinerek, "Ramazan ayı demek birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü ile birlikte yardımlaşmadır, paylaşmadır, büyüklere saygıdır. Bugün bizde büyüklerimizle beraber olduk. Onlarla iftar yapmak, onlarla birlikte olmak bizi çok mutlu etti” dedi.

İftara katılan yaşlılar ise Kaymakamlığın yapmış olduğu iftar programından dolayı kendilerine memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ediyoruz dedi.

Düzenlenen programa, Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Karakuş, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Son Güncelleme: 09.06.2017 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.