Yaz Spor Okulu faaliyetleri sürüyor

İsmail Kakaç İlkokulu’nda Yaz Spor Okulu faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 01:00
 Yaz Spor Okulu faaliyetleri sürüyor


İsmail Kakaç İlkokulu’nda Yaz Spor Okulu faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan yaz spor okulları kapsamında İsmail Kakaç İlkokulu´nda izcilik, oryantiring, voleybol, satranç, masa tenisi ve  jimnastik branşlarında kurslar açıldı. 


Birçok farklı yaş grubundan öğrencinin katıldığı kurslarda öğrenciler hem sportif faaliyetlerde bulunuyor hem de yaz tatilini en etkin şekilde değerlendirmeye  çalışıyorlar.  Kursa katılan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken aynı zamanda spor ve sanat alanlarında da var olan yeteneklerini keşfetme imkanı buluyorlar. Çocuklarının eğlenceli ve verimli bir tatil geçirdiğini gören ailelerin de etkinliklerden bir hayli memnun olduğunu ifade eden Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır “Çocuklarımıza bu fırsatı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´ne Halk Eğitim Merkezi’ne ve kurslarda görev alan öğretmenlere teşekkür ediyoruz.” Dedi.


 

 

Son Güncelleme: 02.08.2017 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165