Yazıhanecilerden o habere yalanlama

Terminal Yazıhanecileri önceki gün Manşet Gazetesi’nin manşetinde çıkan ‘Bir dokun bin ah işit’ başlıklı haberle ilgili açıklama yaptılar.

15 Temmuz 2016 Cuma 11:41
Yazıhanecilerden o habere yalanlama

Terminal Yazıhanecileri önceki gün Manşet Gazetesi’nin manşetinde çıkan ‘Bir dokun bin ah işit’ başlıklı haberle ilgili açıklama yaptılar.

Söz konusu habere açıklama getiren Yazıhaneciler otogardan memnun olduklarını belirtti.

Basın mensuplarına açıklama yapan Ulusoy-Topçam Yazıhanesi sahibi Murat İpekoğlu ve Kamil Koç İşletmecisi Seyit Şahin, Çorum Belediyesi ile ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını, haberin gerçek dışı olduğunu söyledi.

İpekoğlu ve Şahin, konuşmasında şunları da ifade ettiler:

‘HERŞEY SORUNSUZ ÇALIŞIYOR'

“Bizde yolcularımızda terminalden memnunlar. Gelen bazı yolcularımız böyle bir otogar yapıldığı için belediye ekiplerine teşekkür bile ediyorlar. Güvenlik, klima, temizlik konusunda hiçbir problem yok.  Belediye temizlik ekipleri pırıl pırıl yapıyorlar burayı. Klimalarımız sorunsuz çalışıyor.


‘BİZİM GÖRÜŞLERİMİZ ALINMADI’


Önceki gün Manşet Gazetesi’nden gelen arkadaş burada bir haber yapmış. Bizde burada esnafız, kimse fikrimizi sormadı ve bizden görüş alınmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün otogara bir kere geldiğini yazmışlar. Başkanın otogar da her gün ne işi var. Sıkıntımız olduğunda da belediyeye iletiyoruz, onlarda hallediyorlar.  Dolayısıyla bizim Çorum Belediyesi ile hiçbir sıkıntımız yok.


Haber içerisinde ‘Esnaf, terminalin etrafına yüksek duvar örülmesini istiyor’ demişler. Burası cezaevi mi. Duvarın ne işi var burada? Böyle bir talebimiz yok bizim.

(www.corumhakimiyet.net)

Son Güncelleme: 15.07.2016 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.