'Yegane ümidimiz üç hilalli sancağımızı zirveye taşımak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Çetin, 47. Kuruluş yıldönümü dolayısı konu ile ilgili açıklama yaptı.

09 Şubat 2016 Salı 10:28
'Yegane ümidimiz üç hilalli sancağımızı zirveye taşımak'

Milliyetçi Hareket  Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Çetin, 47. Kuruluş yıldönümü dolayısı konu ile ilgili açıklama yaptı.


“1969 yılının bir kış ayında pek çok kimse için hayal olarak görülmesine rağmen Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in ve onun yol arkadaşlarının üstün azmi ve inancı ile kurulan Milliyetçi Hareket Partisi bugün 47. Kuruluş yıldönümünü kutlamaktadır.”diyen İl Başkanı Çetin, konu ile ilgili açıklmasına şöyle devam etti;


“Bu yolda önüne çıkarılan bütün engellere rağmen Türk siyasi hayatında kara bir leke bulaşmadan varlığını devam ettiren partimiz yıllardır tek başına iktidarlarında bataklık haline getirdikleri ülkemiz için son umuttur.


Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz partimizi ileri götürebilmek için gerekli her türlü fedakarlığı yapmak, yapılması gereken bütün işleri cesaret ile yapmak bizlere tarihin yüklemiş olduğu bir sorumluluktur.


Davamıza tam bir sadakat ile bağlanarak, asla makam ve koltuk sevdasına kapılmadan, Türk milletinin yegane ümidi üç hilalli sancağımızı zirveye taşımak yolunda gereken her şeyi yapacağımızdan hiçbir ülküdaşımızın kuşkusu olmamalıdır.


Bütün bu duygu ve düşüncelerle partimizin kurucusu Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş beyi ve davamız uğruna şehit olan bütün ağabeylerimizi, kardeşlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.


Hak Teala, Bayrağımızı ilelebet vatanımızın semalarında dalgalandırsın. Üç hilalimizin ömrü uzun olsun. Nice yıllarda Milliyetçi Hareketimizin ve Türk milletinin yolu bahtı açık olsun”

 

Son Güncelleme: 09.02.2016 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.