Yeni atanan bürokratlara ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ...

02 Eylül 2015 Çarşamba 19:01
 Yeni atanan bürokratlara ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum'da yeni göreve başlayan Vali Yardımcısı Orhan Şefik Güldibi ile KOSGEB İl Müdürü Hami Danış'ı makamlarında ziyaret etti.

TSO’dan yapılan açıklamaya göre, TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik'in de eşlik ettiği ziyaretlerde Başaranhıncal, Vali Yardımcısı Güldibi ve KOSGEB Müdürü Danış'a Çorum'daki görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerde, Çorum'da kamu kurumları arasında ahenkli bir çalışma ortamının bulunduğunu ifade eden Başaranhıncal, "Çorum, nüfus olarak ortalama bir Anadolu ili olsa da, ekonomik hacmi, endüstriyel üretim yapısı olarak gelişmiş ve dinamik bir şehir. Çorum'da görev yapan bürokratlarımız, görev sürelerinin sonuna geldiklerinde ilimizden ayrılmak istemiyorlar. Hatta kimi bürokratlarımız, emekli olduktan sonra ikametlerini Çorum'a taşıyorlar. İlimize sağlayacağınız katma değerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.



Son Güncelleme: 02.09.2015 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165