Yeni bir vakıf daha

Bir süredir hazırlık çalışmaları süren Vakıf 19’un kuruluş işlemleri tamamlandı. Vakfın mütevelli heyeti, yapılan basın açıklaması ile kamuoyuna tanıtıldı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 10:30
Yeni bir vakıf daha

Bir süredir hazırlık çalışmaları süren Vakıf 19’un kuruluş işlemleri tamamlandı. Vakfın mütevelli heyeti, yapılan basın açıklaması ile kamuoyuna tanıtıldı.

www.corumhakimiyet.net'te yer alan habere göre, Vakfın mütevelli heyeti, Çorum’a ve Çorumlulara her zaman destek olan toplum önderi, farklı görüş ve düşüncede olan fakat birlik ve beraberliğe önem veren ‘Çorumluluk’ paydasında birleşmiş 19 kişiden oluştu. Vakfın Mütevelli Heyetinde Ahmet Ahlatcı, Haydar Ali Öztaş, Ali Üzgün, Alper Bilan, Atilla Yalçınkaya, Aybuke Topçubaşı Ekici, Çetin Mete, Gökhan Ertek, Hatice Karslıoğlu, Mehmet Ali Kakaç, Mustafa Saatci, Necdet Portakal, Hacı Ömer Ortakcı, Salih Şerbetci, Sami Koçak, Selahattin Kaleli, Mahmut Fatih Sucuoğlu, Tuğrul Velidedeoğlu ve Uğur Barlık yer aldı.

Genel Merkezi Ankara olan Vakıf 19’un insanları ayırmadan, ayrılmadan, kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi amaçlayan ve hedefleri olan bir sivil toplum kuruluş örgütü olduğunu söyleyen Vakıf Sözcüsü Alper Bilan, iş adamları, serbest meslek sahipleri, sanatçılar ve bürokratlarla görüşmelerinden çok güzel talepler ve destekler  aldıklarını söyledi.

‘ÇORUM’UN MİLLİ TAKIMINI OLUŞTURDUK’

Bilan, “Vakıf çalışmalarında en önemli şeyin öncelikle samimiyet ve mütevazilik olduğu aşikardır. Farklı şeylere ve farklılıklara sahip çıkıyor gibi görünüp, gerçekte ise tam tersi şekilde davranıp farklı tavırlar sergilemek  Çorumlular’ın bir araya gelmesinin önündeki en büyük engeldir. Biz de Vakfımızın mütevelli heyetinde yer alan kişilerde buna çok dikkat ettik. Adeta Çorum’un bir milli takımını oluşturduk. Yani 19 Dev Adam kadrosu. Oyuncular farklı ama amaç aynı; başarılı olmak.

Bu renkli mozaik bir senfoni orkestrasıdır. Farklı enstrümanlar birleştiğinde çok güzel ve güçlü sesler çıkaracaktır. Kısacası bu vitrinde yer alan kişilere bakıldığında her görüşten, her ilçeden, farklı mesleklerden insanların güçlü duygularla Çorum ve Çorumlular’a fayda sağlamak adına büyük bir samimiyetle bir araya geldiğini göreceksiniz. Zaten bu kişilerin bu güne kadar yaptıkları bundan sonra yapacaklarının garantisidir. Hiçbir zaman ben değil hep biz diyeceğiz.

Bu vakıfta yer alan ağabeyilerime, kardeşlerime, arkadaşlarıma bu çıkılan yolda bizlere inandıkları ve itimat ettikleri için son derece müteşekkirim. Ayrıca onları ikna edebilmemiz için bizlere destek veren eski valilerimize, yargı ve yüksek yargı üyelerimize sonsuz teşekkürler.

İnşallah bürokratlarımızı, iş adamlarımızı, serbest meslek sahiplerini ve Ankara'da kendini kalabalıklar içerisinde yalnız hisseden hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla kucaklayarak Çorumluluk paydası altında bir araya getireceğiz. Kimse kendini farklı hissetmeyecek ve inşallah her şey dile getirilebilecek.

Biz Vakıf Mütevelli Heyeti olarak inandık, sizler de bizlere lütfen inanın. Türkiye'nin her yerindeki Çorum sevdalılarını vakfımıza desteğe çağırıyorum. Lütfen el verin Çorum'u hak ettiği noktalara getirelim, sesimizi gür çıkaralım. Verdiğiniz desteklerle  hedeflerimizi  büyütelim.

Biz ne yapabiliriz demeyin lütfen, çalışmalara katılın, fikirlerinizi paylaşın inanın her Çorumlu bizim için çok önemli ve değerli.

Bu sevgiyi vakıf logosunda da bulabilirsiniz. Logomuzda bir çatı var aynı çatı altında farklı renkler ve bu farklı renkler 19 simgesi ile Çorumluluk Paydasında bütünleşiyor ve birleşerek tek yürek oluyor. İşte bu tam da yüreğimizden geçenleri anlatıyor. Yeni Vakfımızın Hayırlı olmasını diliyorum. Çorum kamuoyunu ve Çorumlular’ı sevgi ve saygılarla selamlıyoruz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.05.2016 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.