Yeni 'Çevre yolu' konuşulmalı

Tecrübeli Gazeteci Mustafa Demirer, Çorum'a yeni bir 'Çevre Yolu' yapılması fikrini konuşma zamanı geldiğini belirtti.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 09:54
Yeni 'Çevre yolu' konuşulmalı

Tecrübeli Gazeteci Mustafa Demirer, Çorum'a yeni bir 'Çevre Yolu' yapılması fikrini konuşma zamanı geldiğini belirtti.

İşte o yorum;  

Çorum’da yeni bir ‘Çevre Yolu’ yapılması fikrini konuşmanın zamanı geldi.

ÇEVRE YOLU ŞEHRİN GÖBEĞİNDE


Karadeniz’i İç Anadolu ve Akdeniz’e bağlayan güzergah üzerinde bulunuyoruz. Yıllar önce açılan Çevre Yolu’nun şehir merkezinde kaldığı aşikâr.


7 AYRI KAVŞAK GEÇİYOR


Bir Çevre Yolu düşünün ki, etrafında yeni mahalleler oluşmuş, nüfus artmış. Güzergahınızda Çimento, Binevler, Buharaevler, Osmancık, İskilip, Gıda Toptancılar Sitesi ve Burunçiftlik Kavşakları olmak üzere toplam 7 nokta kesişiyor.


TEHLİKE HÂLÂ BİTMEDİ


Bu kavşaklardan kaza riski yüksek olan Çimento, Binevler, Osmancık ve BurunçiftlikKavşakları’na alt ve üst geçitler yapılarak tehlike büyük ölçüde giderilmiş, ancak tamamen bitmemiş.


YENİ BİR ŞEHİR OLUŞTURULDU


Aynı Çevre Yolu üzerinde yeni eğitim kurumları açılmış, şehir stadı, toptancılar sitesi, spor tesisi, binicilik tesisi, kamyon garajı, hal, hastane, liseler kampüsü, mahalleler, üniversite yerleşkesi yapılandırılmış.


BİZE YENİ BİR YOL ŞART


Diyeceğim odur ki, bizim Çevre Yolu artık şehrin içinde değil tam göbeğinde kalıyor. Yerel yöneticilerin  yeni bir güzergah üzerinde çalışma yapması elzem oldu.

 

Son Güncelleme: 27.07.2016 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.