Yeni görevi belli oldu

Eski Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın yeni kabinenin dışında kalmasının ardından nerede görev alacağı merak ediliyordu

25 Temmuz 2018 Çarşamba 11:10
Yeni görevi belli oldu

Eski Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal'ın yeni kabinede yer almamasının ardından nerede görev alacağı merak ediliyordu.

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulan Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İletişim Başkanlığı’nın başına gelecek isimler belli oldu.Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı bakan yardımcılıklarına Ahmet Erdem ve Ayşe Ergezen atandı. Milli Eğitim Bakanlığı bakan yardımcılığı görevlerine ise İbrahim Er ve Reha Denemeç getirildi.

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulan Strateji ve Bütçe Başkanlığı'na eski Maliye Bakanı Naci Ağbal atandı.

Cumhurbaşkanlığı kararında, "Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na, Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usüllerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ikinci ve üçüncü maddeleri uyarınca Naci Ağbal atanmıştır" denildi.

Son Güncelleme: 25.07.2018 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamdi 2018-07-25 11:40:14

Nereden hemşehrimiz oluyor. Doğum yeri Bayburt adamın. Mİlletvekili olduğu il de Bayburt. Ailesinin burada oturması onu Çorumlu yapmaz.

Avatar
Valdo 2018-07-25 20:21:53

Hiçte merak etmiyorduk beyefendinin görevini