Yeni Hyundai Karataş Otomotiv’de

Hyundai’nin yenilenen modeli ‘i30’ Çorum’da görücüye çıktı.

24 Nisan 2017 Pazartesi 08:29
Yeni Hyundai Karataş Otomotiv’de

Hyundai’nin yenilenen modeli ‘i30’ Çorum’da görücüye çıktı.


Yeni Hyundai i30 basın lansmanı geçtiğimiz Cuma günü Hyundai yetkili satıcısı Karataş Otomotiv’de gerçekleşti.


Hyundai Satış Müdürü İbrahim Saçmacı’nın ev sahipliği yaptığı tanıtım etkinliğinde Satış Danışmanları Mehmet Gençkurt, Umut Özdemir ve Özge Sevinçoğlu ile bazı şirket çalışanları da hazır bulundu.


Hasan Zahir Et Lokantası’ndaki kahvaltının ardından gerçekleşen programda yeni i30 hakkında bilgi veren Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, “Hyundai’nin gözde modelini yenilenen yüzüyle müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” dedi.



TEST SÜRÜŞÜNE DAVET


Yeni tasarımıyla beğeni toplayan i30’un üstün donanımı ve yepyeni teknolojik özellikleriyle dikkat çektiğini belirten İbrahim Saçmacı, “Hyundai'nin C segmentindeki başarılı oyuncusu i30, yenilenen tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor” diye konuştu. 
Hyundai’nin Türkiye’deki 20. üretim yılı nedeniyle 21 Nisan-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek ödüllü test sürüşü günlerinden de bahseden Saçmacı, çekilişle bir talihliye Hyundai i10 Star otomobil hediye edeceklerini duyurdu. “Tüm Çorum halkını Hyundai Karataş Plaza’ya davet ediyoruz” diyen Saçmacı, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Hyundai'nin C segmentindeki başarılı oyuncusu i30, yeni nesliyle marka adına yeni bir dönem başlatıyor. Yeni i30, tasarım, teknoloji ve konfor adına gelecek vaad ederken aynı zaman yeni nesil düşük hacimli benzinli turbo motorlarıyla da dikkat çekiyor. 
Avrupalı müşterilerin beklentilerine göre Avrupa'da üretilen Hyundai i30, çekici hatları, konforlu iç mekanı ve üst düzey aktif güvenlik sistemleriyle beraber kendi adına yepyeni bir dönemin başlangıcını yapıyor. Piyasaya ilk çıktığı 2007 yılından bu yana sürekli olarak marka adına olumlu bir katkı yapan i30, yeni tip ızgarası ve tamamen farklı bir tasarım anlayışıyla dizayn edildi. Yeni i30 aynı zamanda daha düşük hacimli turbo benzinli motorları, geliştirilmiş multimedya ve güvenlik özellikleriyle de öne çıkıyor.

Yeni Nesil Hyundai i30, teknoloji odaklı çözümleri, daha fazla kişisellik içeren özellikleri ve yeni donanım seviyesiyle C segmentine yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Her yaştan kullanıcı kitlesine hitap eden yeni otomobil, özellikle çekici tasarımı ve daha modern yapısıyla markanın imajına da katkıda bulunmaya hazırlanıyor. Mevcut donanımların üzerine eklenen teknolojik yeniliklerle çağa ayak uyduran Yeni i30, aktif güvenlik paketleriyle iddiasını artırıyor.




‘TASARIMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR’


Yeni Nesil i30, Hyundai'nin yeni tasarım dilini hassas çizgileri, rafine edilmiş zengin hatları ve zamana karşı koyan görüntüsüyle vurgulayarak rakiplerinden ayrılıyor. Daha elit ve ağırbaşlı bir görünüme kavuşan Yeni i30, kısa yapıya sahip ön ve arka tampon çıkıntıları, uzun motor kapağı, ve bu şık tasarımı destekleyen konik bir çatı silueti ile son derece sportif bir görünüm sergiliyor.


Yeni i30, LED arka lambaları, sportif görünümü destekleyen tamponları ve diğer bileşenleriyle sofistike şık bir karakter çizgisine sahip. Siyah arka spoyler ise hem aerodinamiği artırıyor hem de sportifliği vurgulamaya devam ediyor. Sürtünme katsayısı sadece 0.30 olan Yeni i30, aerodinamik performans için ön tamponun her iki tarafındaki hava perdelerinden destek alıyor. Bu yeni eklentiler sayesinde hava akışını artarken aynı zamanda tekerlek yuvasında oluşan türbülans da azaltılıyor. Araçta kullanılan yeni tasarıma sahip 10 kollu 17 inç jantlar da hem görünüm hem de aerodinami açısından önemli rol oynuyor. Projektör tipi ön sis lambaları da ön tamponun alt kısımlarında yer alan hava perdelerine entegre edilirken hemen yanındaki dik konumlandırılan LED lambalar ise gündüz farları.


BENZİLİ ve DİZEL TURBO BESLEMELİ YENİ MOTORLAR


Hyundai, Yeni i30'da verimliliği ve düşük yakıt tüketimini geliştirmek için düşük hacimli turboşarjlı motorlara yer veriyor. İki adet yeni nesil benzinli motor (1.4MPi- 1.4 T-GDI) ve bir adet de 1.6 litre turbo dizel üniteyle sunulan otomobil, tüketimi yüzde 20'ye kadar düşürebilen ve aynı zamanda yüzde 10 performans avantajı sunabilen 7 ileri çift kavramalı (DCT) otomatik veya 6 ileri manuel şanzımanla satın alınabiliyor. 
Yeni i30’u yakından görmek, test etmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ankara Yolu 3. kilometrede hizmet veren Karataş Otomotiv Hyundai Plaza’ya bekliyoruz.”

www.corumhakimiyet.net


Son Güncelleme: 24.04.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165