Yeni ihraçlar

Çorum İl Dernekler Müdürü Orhan Güngördü ile KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Çorum Şube Başkanı Ertuğrul Alper ihraç edildi.

22 Kasım 2016 Salı 11:52
 Yeni ihraçlar


Çorum İl Dernekler Müdürü Orhan Güngördü ile KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Çorum Şube Başkanı Ertuğrul Alper ihraç edildi.

Çorum'da faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarından Türkiye Manşet Gazetesi de kapatılan kuruluşlar arasında yer aldı.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameler (KHK), Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


677 sayılı KHK'ya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ile bakanlıklar ve bağlı kuruluşlarda görev yapan 15 bin 726 kamu çalışanı hakkında ihraç kararı verildi.


Aynı KHK kapsamında daha önce meslekten ihraç edilen 157 kişi ise görevlerine iade edildi. Milli Güvenlik Kurulunca (MGK) devletin güvenliğine karşı faaliyette bulunduğu tespit edilen 550 dernek, 19 özel sağlık kuruluşu ve 9 basın yayın kuruluşu da kapatıldı.









Son Güncelleme: 22.11.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165