Yeni Terminal’e AŞTİ’den vize çıktı

AŞTİ yönetimi yeni terminalinde incelemelerde bulundu.

20 Ekim 2014 Pazartesi 13:55
 Yeni Terminal’e AŞTİ’den vize çıktı


AŞTİ yönetimi yeni terminalinde incelemelerde bulundu.


Ankara Büyükşehir Belediyesi AŞTİ  Genel Müdür Yardımcısı Kemal Kaygusuz, Teknik İşler Müdürü Ahmet Ay, Güvenlik Müdürü Mehmet Altınsoy,  Ticaret Müdürü Cemalettin Tanrıkul ve Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli personel ile birlikte Yeni Terminal’de incelemelerde bulundu.


Şehirlerarası ulaşım hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla Türkiye genelinde terminal ziyaretlerini sürdüren AŞTİ yönetimi, Çorum Belediyesi ulaşım personeliyle fikir alışverişinde bulundu. Günlük 250 bin kişiye 5 bin personelle hizmet ettiklerini belirten Kemal Kaygusuz “Yeni Terminal mimari, estetik ve kullanışlılık açısından Çorum’a yakışan bir terminal olmuş. İncelemelerde edindiğimiz izlenim, her türlü detay ve ayrıntı düşünülerek yapılmış. Biz de Yeni Terminal’in ilk ziyaretçileri olarak bu fikir alışverişinden çok memnun olduk.” dedi.


Terminalde yaptıkları incelemenin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı ziyaret eden AŞTİ yönetimi, ilerleyen günlerde yapacakları protokollerle AŞTİ ve Çorum Terminali arasında entegrasyon sağlayacaklarını, otobüslerin takibi, kalifiye personel yetiştirilmesi ve teknik malzeme desteği sağlanması için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.


Belediye Başkan yardımcısı Turhan Candan ise “AŞTİ yönetimi bizim ilk ziyaretçilerimiz. AŞTİ, terminal işletmeciliği konusunu Türkiye’de en iyi yapan yerlerin başında geliyor. Terminaller, bir bakıma şehirlerin aynasıdır. Bu yüzden her türlü ayrıntıyı düşünerek Çorum’a ve Çorumlulara yakışacak şekilde terminalimizi inşa ettik. Şehrimizin konumu hesaba katıldığında yeni terminalimiz Çorum’un uzun yıllar ihtiyacına hizmet verecek” dedi.


AŞTİ yönetimiyle koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Candan, AŞTİ yönetimine ziyaretleri ve kendilerine yaptıkları katkılar nedeniyle dolayı teşekkür etti. 



Son Güncelleme: 20.10.2014 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.