Yeni Vali’den şehit ailesine ziyaret

İçişleri Bakanlığı tarafından Çorum’a atanan Vali Ahmet Kara, ilk mesai gününü şehit ailesine ayırdı.

30 Eylül 2014 Salı 19:38
 Yeni Vali’den şehit ailesine ziyaret


İçişleri Bakanlığı tarafından Çorum’a atanan Vali Ahmet Kara, ilk mesai gününü şehit ailesine ayırdı. 

Bugün İskilip’e ilçesine giden Vali Kara, Bitlis-Diyarbakır yolunda meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Fatih Sağır’ın Seyirçayı köyündeki ailesinin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Kara’ya İl Jandarma Alay ve Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İl emniyet Müdürü Salih erkan Tarancı, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma eşlik etti. Şehit polisin kabrini de ziyaret eden Vali Kara ve beraberindekiler daha sonra İskilip Kaymakamlığı’na geçti.

Burada kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma’dan ilçe hakkında bilgiler edinen Vali Kara, İskilip’e daha önce geldiğini ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl Sivas Valisiyken hayatını kaybeden Zübeyir Kemelek beyefendinin cenaze töreni için İskilip’e gelmiştim. Kaymakam Şuayib beyle daha önceden beraber çalıştık. Burada da fevkalade güzel çalışmalar yaptığını biliyorum. Kaymakam beyle de konuşmalarımız istişarelerimiz karşılıklı devam edecek. Bizimde İskilip için elimizden gelen ne varsa esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

İskilip’te devam eden alt yapı çalışmaları için Belediye Başkanı Recep Çatma’yı tebrik eden Vali Kara, “Belediye başkanımız Recep Çatma’yı kutluyorum. Alt yapı zor iştir. Eğer siz yağmur suyu projesini yapıyorsanız sizi gerçekten tebrik ediyorum. Türkiye’nin, ilçenin susuz kalmaması için bana göre yaptığınız en hayırlı işlerden biri yağmur suyu projesi” şeklinde konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 01.10.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.