‘Yerli firmalar halk tarafından desteklenmeli’

Çorum’da 34 yıldır “Ailenizin Marketi” sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Hitit Gıda, Gross Marketler zinciri ile hizmetine devam edecek.

24 Ekim 2016 Pazartesi 00:46
‘Yerli firmalar halk tarafından desteklenmeli’

Çorum’da 34 yıldır “Ailenizin Marketi” sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Hitit Gıda, Gross Marketler zinciri ile hizmetine devam edecek.

Hitit Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci ve Yönetim Kurulu üyesi Erdal Çoban, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Hitit Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, 1982 yılında Çorum’un bağrından çıkan ve bugüne kadar hep dürüst ve güler yüzlü hizmetleri ile “Ailenizin Marketi” unvanını hak ettiklerini kaydederek  “Şirketimiz çok ortaklı bir yapı olup bugüne kadar 12 şube başta olmak üzere Merzifon ve Amasya’da da hizmetini başarıyla sürdürmektedir. Bunun yanında ilimize de yarattığımız katma değer ve en az 300 kişiye aş ve iş vermek suretiyle haklı bir gurur taşımaktayız.” dedi.


Hitit Gıda ailesi olarak, Çorum’a 34 yıldır hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Zelveci, “Ailenizin Marketi” mantığı çerçevesinde bütün yatırımları Çorum için yaptıklarının altını çizerek, bundan sonraki süreçte de Çorumlulara Gross Marketler Zinciriyle hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. 


Çorum halkının kendilerine göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür eden Zelveci, Gross Marketler zinciri ile halka uygun fiyatlarla kaliteli bir hizmet vereceklerini kaydetti. 


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise, Hitit Gıda’nın Çorum’un önde gelen marketlerinden biri olduğunu kaydederek,  “Çorum’umuzun yüzde 100 yerli gururu olan Hitit Gıda’ya, tüm yatırımlarını Çorum’a yaptıkları için teşekkür ederim.” dedi. 


Hitit Gıda ailesine Gross Marketler zinciri adı altındaki yeni çalışmalarında başarılar dileyen Başaranhıncal, “Yeni hizmet yolunuzda sizlere başarılar dilerim. Çorum halkının da bu yeni hizmetinizde sizlere destek olacağı kanısındayım. Siz gibi yerli firmalar, halk tarafından desteklenmesi gereken firmalardır” şeklinde konuştu.


Başaranhıncal son olarak Hitit Gıda ailesinin Gross Marketler hizmetine geçmesinin bazı kesimler tarafından kamuoyunda yanlış değerlendirmelere sebep verdiğini kaydederek, “Hitit Gıda Çorum’umuza yıllardır kaliteli bir hizmet veren yerli firmamızdır. Bu yeni hizmet anlayışının arkasında asla bir satış veya devir söz konusu değildir. Tek amaç, Çorum’a yeni bir hizmet anlayışı getirmektir” dedi.               



                                                                                           

Son Güncelleme: 24.10.2016 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.