Yetenek sınavı başvuruları başladı

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Yetenek sınavına başvurular başladı.

08 Haziran 2017 Perşembe 19:15
Yetenek sınavı başvuruları başladı

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Yetenek sınavına başvurular başladı.


Yetenek Sınavına 8.sınıfı bitiren öğrenciler başvuru yapabilecektir. Konu hakkında bilgi veren Okul Müdürü Murat Terlemez, başvuruların 23 Haziran tarihi itibariyle sona ereceğini, yetenek sınavına başvurmak isteyen öğrencilerin bu tarihe kadar bizzat okula gelerek veya posta yoluyla başvuru yapabileceklerini belirtti.


Posta yoluyla başvuracakların en geç 23 Hazirana kadar okula ulaşacak şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgelerin neler olduğunun okul sitesinden veya okulun aranarak öğrenebileceğini söyleyen Okul Müdürü Terlemez, “Bu yıl Güzel Sanatlar Lisesine 30 müzik ve 30 Resim dalında toplam 60, Spor Lisesine ise 60 öğrenci alacaklarını söyledi. Terlemez, yetenek sınavının 3-7 Temmuz tarihleri arasında Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde yapılacağını belirtti. Terlemez, “Spora ilgisi ve yeteneği olan,  kendisini bir spor dalında geliştirmek ve üniversitelerin BESYO bölümünde okumak isteyen tüm öğrencilerimizi Spor Lisemize, Resim ve Müzik konusunda yeteneği olan öğrencilerimizi ise Güzel Sanatlar Lisesine bekliyoruz.”


Son Güncelleme: 08.06.2017 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.