Yetkililerle inceledi

İskilip'te devam eden alt yapı çalışmalarını denetleyen ve bu sırada vatandaşlar tarafından iletilen...

08 Temmuz 2014 Salı 15:34
 Yetkililerle inceledi


İskilip'te devam eden alt yapı çalışmalarını denetleyen ve bu sırada vatandaşlar tarafından iletilen talep ve önerileri değerlendiren Belediye Başkanı Recep Çatma, bu defa da yüklenici firma yetkilileri ile birlikte çalışma alanlarını gezdi.


AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Belediye Meclis Üyesi Murat Önder, firma yetkilileri ve Belediyenin ilgili birimlerinin de eşlik ettiği denetimlerde Başkan Çatma, zaman zaman personeline hayatı olumsuz etkileyen sıkıntıların acilen giderilmesi konusunda talimatlar verdi. Çalışmaların hız kazanması ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.


Çalışmaların aksaksız yürümesi için denetimlerin hız kesmeden devam edeceğinin altını çizen Çatma, "Devam eden alt yapı çalışmalarında vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları en azamiye indirebilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.

 



Son Güncelleme: 08.07.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.