Yiğitoğlu İpek Showroom açıldı

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Yiğitoğlu İpek Showroom birbirinden şık ve göz kamaştırıcı ürünleri ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

21 Mayıs 2017 Pazar 23:52
Yiğitoğlu İpek Showroom açıldı

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Yiğitoğlu İpek Showroom birbirinden şık ve göz kamaştırıcı ürünleri ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.


Kalite ve güvenden asla taviz vermeyen Yiğitoğlu İpek Showroom, 6 kattan oluşan ve 3 bin metre kare bir alana sahip yeni mağazası ile göz kamaştırıyor.


48 AYA KADAR VADE SEÇENEĞİ MEVCUT


2007 yılında mobilya sektöründe boy göstermeye başlayan Yiğitoğlu İpek Showroom, kısa sürede Çorumluların takdirini kazandı. Güleryüzlü ve deneyimli personeli ile her bütçeye uygun ürünlerin yer aldığı Yiğitoğlu İpek Showroom da sıfır peşinat ayrıca 48 aya kadar vade seçeneği mevcut.


%10 DEVLETTEN %8’DE BİZDEN


Bunlarlada sınırlı kalmayan Yiğitoğlu İpek Showroom, %10 KDV indiriminin yanı sıra %8 indirimi de kendileri uygulayarak Çorumlulara avantaj olarak sunuyor.


Değişik kampanyaları da güncel olarak sunan Yiğitoğlu İpek Showroom, alınan ürünlerin kurulumunu da itina ile yapıyor.


Yiğitoğlu İpek Showroom da yatak odası, yemek masası, yemek odası takımı, koltuk takımı, köşe oturma grubu, kanepe, çocuk genç odası, baza, tv ünitesi gibi mobilya için ne gerekiyorsa A’dan Z’ye tüm ürünler yer alıyor.


ÇORUMLULARIN İLGİSİ YÜKSEK


Şık tasarımın yanı sıra her katın farklı bir şekilde dizayn edilişi Yiğitoğlu İpek Showroom’a ayrı bir hava katmış. Zira bunun meyvelerini toplamaya başlayan mağaza şimdiden Çorumluların uğrak yeri haline gelmiş.


Bu durumdan bir hayli memnun kalan Yiğitoğlu İpek Showroom İşletme Sahibi Hasan Yiğitoğlu, Çorumluların bu ilgisini kaliteli ürün satmaya bağlıyor.


HEDEFİMİZ ÇORUM’UN EN BÜYÜK

VE EN İDDİALI MAĞAZASI OLMAK

“Markalı ürünlerimiz hem kaliteli hem de vade seçeneklerimiz oldukça avantajlı” diyen Yiğitoğlu, yeni yerlerine de Çorumluların ilgi gösterdiğini belirterek, her zaman hizmet kalitesini daha üst seviyeye çıkarmak istediklerini ve Çorum’un en büyük ve en iddialı mağazası olmayı kendilerine hedef seçtiklerini söyledi.


MARKALI VE KALİTELİ ÜRÜN SATIYORUZ


Yiğitoğlu markasının nasıl doğduğu hakkında da bilgiler veren Hasan Yiğitoğlu, “İlk önce 1987 yılında harfiyat işi ile hizmet vermeye başladık. 2001 yılında beyaz eşya mağazasını açarak hizmetlerimize bir halka daha ekledik. Kendi mağazamızı yaptırdıktan sonra 2007 yılında İpek mağazasını açtık. Şimdi ise yine aynı bölgede olmak üzere 6 kattan oluşan ve 3 bin metre kare bir alana sahip yeni mağazamızla Çorumlulara hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ


Çorumluların markalı ve kaliteli ürün almasını isteyen Yiğitoğlu, “Yeni yerimize geçtik müşterilerimiz ilgisini burada da gösterdi. Bizim için müşteri memnuniyeti daima önemli. Diğer bir konu ise biz İpek’i kökü firma ve kaliteli olduğu için seçtik. Müşterilerimizde bunun farkında olduğu için ilgisini esirgemiyor. Allah müşterilerimizden razı olsun” şeklinde konuştu. 


EKİP RUHUNA HER ZAMAN ÖNEM VERİYORUZ


Deneyimli ve güleryüzlü personelleri ile ekip ruhuna her zaman önem verdiklerini de dile getiren Yiğitoğlu, avantajlardan ve kaliteli ürünlerden faydalanmak üzere tüm Çorum halkını Yiğitoğlu İpek Showroom’a beklediklerini sözlerine ekledi.


Mağaza Müdürü Anıl Sakarlı ise Çorum’un en büyüğü olmadıklarını ama en iyisi olmak yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
Yiğitoğlu İpek Showroom, Yeniyol Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No: 67 adresinde hizmet veriyor.


Son Güncelleme: 21.05.2017 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165