Yılsonu sergisi açtılar

Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen Şehit Mustafa Avcu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yılsonu sergisi açtı.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 15:19
Yılsonu sergisi açtılar

Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen Şehit Mustafa Avcu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yılsonu sergisi açtı.

Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen Şehit Mustafa Avcu Güzel Sanatlar Lisesi Resim, Heykel ve Grafik Sergisi açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Daha sonra sergiyi gezen İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğrencilerin sergiledikleri çalışmalar hakkında bilgi alarak emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. 

Öğrencilerin, yıl boyunca okulun sanat atölyelerinde yaptıkları 55 adet yağlı boya, 55 adet  kurşun kalem desen, 28 adet  dijital grafik, 25 adet  heykel, 16 adet  özgün baskı, 5 adet  sulu boya, 5 adet  pastel boya, 5 adet kuru boya  çalışmasının yer aldığı sergi, 6 Mayıs’a kadar açık kalacak.


Son Güncelleme: 03.05.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.