Yine hastane yine şikâyet

Yeni hastanede sorunlar bitmek bilmiyor

21 Eylül 2017 Perşembe 11:02
Yine hastane yine şikâyet


MUSTAFA DEMİRER

Hitit Üniversitesi Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde alınan tüm tedbirlere rağmen şikâyetler bitmek bilmiyor.

EKSİKLİKLER HÂLÂ VAR

Edinilen bilgiye göre, yeni hastaneye taşınma kararının alınmasından sonra ortaya çıkan bazı eksiklikler giderilmeye çalışılıyor.

KANALİZASYON BİTTİ, AMA…

Dev sağlık yatırımı tedavi hizmeti vermeye başladığı günlerde kanalizasyon hattında kapsamlı bir yenileme yapıldı. Alt yapı çalışması tamamlandıktan sonra hastanenin poliklinik girişi ve arka tarafı toprak zeminle örtüldü. Yaklaşık 15 gündür de toprak zemin öylece duruyor. Ayrıca rögar kapakları yol zemininden daha üstte kaldığı için araçlar demir kapağa sürekli olarak çarpıyor.

ÇORUMLULAR TEPKİLİ

Konuya ilişkin eleştirilerini dile getiren Çorumlular,  yeni hastanede ‘göç yolda düzelir’ mantığıyla hareket edildiğini belirterek, “Elbette ev veya işyeri taşımıyoruz. Biraz daha sabırlı olacağız. Ancak koca bir sağlık kurumu taşınırken acele edilmemesi gerekirdi. Hastane yeri belirlenirken yapılan planlama hatası, şimdi farklı şekillerde film gibi tekrarlanıyor. Yarın hangi sorunlarla boğuşacağız bilmiyoruz.” diye konuştular.

ARAÇLAR RÖGARA ÇARPIYOR

Hastane polikliniklerine giren birçok aracın yol üstünde kalan rögara çarptığını, toprak zeminin yaklaşık iki haftadır öylece beklediğini vurgulayan Çorumlular, “Bina olarak modern bir hastaneye kavuşmaktan elbette memnunuz. Ancak yaşadığımızın sorunların da çözülmesini beklemek en doğal hakkımız. Hastane poliklinik girişinde toprak dökülmüş yol var. Herkes buradan geçiyor. Ne kadar sağlıklı bir manzara tartışılır. Yolun üstünde kocaman demir rögar bırakılmış, araçlar çarpıyor.

HASTANE YÖNETİMİ NİYE VAR?

Şayet asfalt atılması için toprak zeminin sıkışması veya kanalda başkaca bir arıza çıkarsa diye bekleniyorsa son derece yanlış. Mesai saati içinde çalışma yapılamıyorsa mesai dışında silindirler gelip toprak zeminin üzerinden geçer, asfalta hazır hale getirilir. Asfalt serilmeden önce kanalda başka arıza çıkar diye düşünülüyorsa bizim günahımız ne?  Vatandaşa çile çektirmek yerine devletin imkânları seferber edilip gece gündüz problemler giderilebilir.  Araçlar poliklinik önünde girerken yol üzerinde kalan demir rögara çarpıp karterleri deliniyor. Yazık değil mi? Rögarın etrafına ikaz etmek için şerit çekilemez mi veyahut huni konulamaz mı? Hastaneyi yönetenler ne için var? “ şeklinde konuştular.


















Son Güncelleme: 21.09.2017 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doktor 2017-09-21 11:35:43

başhekim sinan zehir beye bu hastane bir numara büyük geldi.eksikleri olsada büyük ve modern bir hastane.böyle bir hastaneye daha tecrübeli ve daha kapasiteli bir başhekim getirilmeli.arkasında büyük bir insan topluluğu ile hastane içinde boy göstermekten başka yaptığı birşey yok.ayrıca hekim arkadaşlarının hastane ile ilgili sorunlarını dahi dinlemekten kaçınan randevu vermeyen hatta ve hatta selam bile almayan bir başhekim nekadar çözüm odaklı çalışabilir??

Avatar
Gerçek Söyler 2017-09-21 12:15:51

başhekim sinan bey bütün inşaat boyunca yattı ,siyasilere göz kırptı durdu. inşaat bittikten sonra burasi yanniş burasi hatali bu eksik şu eksik deyip kendi kabahatini başkalarına atti durdu.zeytinyaği misali .
inşaat esnasında gerekli çalışmayı ve planlamayı yapsaydı bu sıkıntıların çoğu yaşanmazdı
gerçekten yeni , insan ilişkileri iyi , iyi kalpli bir başhekim gerekiyor. yoksa acırım hastaneye ve çorum insanına

Avatar
Sorumluyuz 2017-09-21 14:24:23

Bu hastane Çorum'a büyük geldi bu yeni yatırımı engellemek ve karalamak için Çorum MASON locası bir araya gelip basını hasretin aleyhinde yazı yazdırmak için karar aldırdı.Bu yüzden en ufak olumsuzluk çok büyük bir habermiş gibi yazılmaya başlandı.Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a saldırmaya cesaret etmeye gücü yetmeye cesaret edemeyenler hastaneyi bahane edip dolaylı yoldan saldırıya geçtiler

Avatar
cengo 2017-09-21 14:52:51

hastaneyi sinan beymi yaptı arkadaşlar cumhurbaşkanımıza hastane üzerinden kimse saldırmıyo ama hastaneye hiç gittinizmi bilmiyorum ama hastane içinde yol yok toprak sadece

Avatar
EDİTÖR 2017-09-21 14:59:59

çorumda bugün görev yapan bir çok hastane yöneticisi yokken, memlekete yeni hastane yatırımının kazandırılmasına katkı sağlama konusunda vazifemizi yerine getirenlerdeniz. yatırımı elbette takdir ettik, bu takdiri sayısız kere sütunlarımıza yansıttık. ama eksiklikleri yazmak da gerekiyor, ocu bucu diye vatandaşın çektiği sıkıntı yazılmayacak mı? insanların yaşadığı bir problemi aktarmak saldırmak mıdır?
bu memlekete asıl zarar verenler sayın cumhurbaşkanının arkasına sığınıp görevini hakkıyla yapmayanlardır.

Avatar
Ahmet 2017-09-21 15:26:29

bakıyorumda birleri çirkefleşmeye başlamış.beceriksizliklerini hedef saptırmak suretiyle gizlemeye çalışıyorlar.sorumluyuz nickli şahıs önce okumayı öğren sonrada okuduğunu anlamaya çalış.mustafa beyin haberi doğrumu yanlışmı ona bak.size göre zaten kendinizden olmayan herkes mason!!bu millet sizide iyi tanıyor ama yakında sizinde gerçek yüzünüz ortaya çıkacak.

Avatar
Millet 2017-09-21 15:48:56

mustafa bey kardeşim bir sen kaldın basın camiasında korkmadan, çekinmeden,doğruları yazan. birileri ürümekte devam edecek tabi bu gayet normal,sende yoluna devam edeceksin.kimseyle bir çıkar hesabın olmaz senin.yıllarını verdiğin gazeteyi birileri satın aldı ama seni satın alamadı bunuda biliyor millet.sen doğru bildiğin yolda tek başınada kalsan yürümeye devam et.sen yıllarca görev yaptığın gazetede kalemini satmadın dönemin patronu gibi konumunu menfaatin için kullanmadın.herzaman olduğu gibi bundan sonrada milletin sesi olmaya devam et.allah yardımcın olsun

Avatar
GVS 2017-09-21 15:50:14

bunların cemaatinden değilsen mason derler zaten.şaşırmayın!!