Yol yapım çalışmaları sürüyor

Çorum Belediyesi, bağ bölgelerinde başlattığı sathi kaplama çalışmalarını hızla sürdürüyor.

25 Temmuz 2017 Salı 15:58
 Yol yapım çalışmaları sürüyor


Çorum Belediyesi, bağ bölgelerinde başlattığı sathi kaplama çalışmalarını hızla sürdürüyor.


8 yılda Çorum’da önemli yol çalışmaları yaptıklarını, eskiyen yolları yenilediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, şehrin genelindeki bağ bölgelerinde kısa sürede 8 km metre yolda sathi kaplama çalışması yaptıklarını söyledi.


Zahir, “Bağ yollarında da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bayat Gediği 24 ve 25. Sokak, Buhara 47. Sokak, Akkent ile Karapürçek Köyü girişi 
arası,Ayarık Bağları Gülkent Caddesi, Haskent-Ayarık Bağları arasında yapılan sathi kaplama çalışmaları ile 12 günlük süre içerisinde 8050 metre sathi kaplama yaptık. 2017 yılında 25 km sathi kaplama yapmayı planladık. Yaz aylarında ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde sathi kaplama çalışmalarımıza devam edeceğiz.”diye konuştu. 

Son Güncelleme: 25.07.2017 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165