Yolda Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Etti

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Yaşar Tosundere isimli vatandaş, bulduğu yüklü miktarda parayı sahibine teslim etti.

11 Şubat 2016 Perşembe 17:23
Yolda Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Etti

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Yaşar Tosundere isimli vatandaş, bulduğu yüklü miktarda parayı sahibine teslim etti. 

Akçay Mahallesi'nde yolda bir deste para gören Yaşar Tosundere, parayı alarak komşusu olan Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Dizdaroğlu'na getirdi. Bir deste paranın içinde bulunan dokümanı fark eden Dizdaroğlu, parayı bulan Yaşar Tosundere ile birlikte Sungurlu Belediyesi zabıta amirliğine tutanak karşılığında teslim etti.

Belediyeden para sahibinin bulunması için ilanlar verilmesine rağmen kimsenin müracaat etmemesi üzerine Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Dizdaroğlu, ilçede faaliyet gösteren market çalışanını aradı. Market çalışanı iki gün önce iki nolu kasanın hesabını patronu olan Atilla Kozanoğlu'na teslim ettiğini ancak kendisinin parayı düşürdüğünü söyledi. Hatta patronunun kendisine 'Allah verede ihtiyaç sahibi bulsa' dediğini söyledi.

Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Dizdaroğlu daha sonra parayı bulan Yaşar Tosundere ile paranın sahibi Atilla Kozanoğlu'nu belediyeye davet etti. Yaşar Tosundere'nin elinden parasını alan Atila Kozanoğlu teşekkür ederek bu örnek güzel davranışından dolayı 100 TL'lik alışveriş çeki hediye etmek istedi. 

Bulduğu parayı sahibine teslim etmenin insanlık görevi olduğunu ifade eden Yaşar Tosundere, teşekkür ederek hediye çekini kabul etmedi. 

İHA


Son Güncelleme: 11.02.2016 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165