'Yolumuza Muhsini Tavır Derneği olarak devam edeceğiz'

Alperen Ocakları Eski Başkanı Fatih Yücel basın açıklaması yaptı.

24 Eylül 2016 Cumartesi 18:44
'Yolumuza Muhsini Tavır Derneği olarak devam edeceğiz'

Alperen Ocakları Eski Başkanı Fatih Yücel basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında, “BBP,  mevcut yönetimiyle ,yan kuruluşlarıyla hareketimiz adına artık herhangi bir iyilik kırıntısının tecelli edebileceği bir çatı olmaktan çıkmıştır” diyen Yücel, yollarına Çorum merkezli olarak kuruluş işlemlerini başlattıkları Muhsini Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak devam edeceklerini belirtti.

Yücel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük Birlik Hareketinin siyâsî iddia ve kuruluş umdelerine, misyon ve mesuliyetlerine atıfla, hatırlatma ve ikazlarımızı ihtivâ eden  mücâdelemiz ve hassasiyetlerimiz,partimiz ve camiamizda karşılık bulmadığı gibi hain ilan edilmemizle sonuçlandı.

Biz, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahsı ve kabri üzerinden değil, sözü-ahlâkı ve irâdesinin bağlı olduğu inançtan tavır ve politika geliştirin” dedik.

Biz, “Allah ve Resulü’nden başka hiçbir vazgeçilmezi ve tartışılmazı olmayacağını iddia ederek memleketin yönetimine tâlip olmuş Büyük Birlik Hareketinde bulunmuş, teri akmış, sözü olmuş, fedakârlık etmiş, emek vermiş herkesi kıymetli ve aziz bilin, sizden farklı düşünüyorlar diye arkadaşlarımızı ötekileştirmeyin”, dedik.

Biz, “Büyük Birlik Hareketini ittifak veya kontenjan beklentisine sokmayın,bu partiyi Fethullahçı terör örgütünün arka bahçesi yapmayın , kimseden talimat almadan  irâdenizi ortaya koyun, aksi halde bu milletin yüzüne bakamayacak halde olursunuz”, dedik.

Bu ikaz ve ihtarların karşılığında her türlü iftirânın, gıybetin, yalanın muhatabı olduk.

Bugün geldiğimiz noktada;

BBP,  mevcut yönetimiyle ,yan kuruluşlarıyla hareketimiz adına artık herhangi bir iyilik kırıntısının tecelli edebileceği bir çatı olmaktan çıkmıştır.

Biz artık bundan sonra Ankara merkezli oluşumlardan bağımsız Çorum merkezli olarak kuruluş işlemlerini başlattığımız “Muhsini Tavır Egitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” olarak yolumuza devam edeceğiz.

Kuruluş işlemlerinin tamamlanmasının ardından yol haritamızı ve yeni yönetim kurulumuzu kamuoyuna tanıtacağız.”


 

Son Güncelleme: 24.09.2016 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.