Yöresel ürünler Çorum’da

Atlas Fuarcılık tarafından organize edilen Çorum Yöresel Ürünler Festivaline yurtiçinden 81 il ve Yurtdışından Senegal, Tanzanya, Güney Afrika, Türkmenistan’dan toplam 150 firmanın katıldı.

10 Ocak 2017 Salı 21:01
Yöresel ürünler Çorum’da

Atlas Fuarcılık tarafından organize edilen Çorum Yöresel Ürünler Festivaline yurtiçinden 81 il ve Yurtdışından Senegal, Tanzanya, Güney Afrika, Türkmenistan’dan toplam 150 firmanın katıldı.


Anadolu’nun Yöresel ürünleri, el sanatları, tatlar hediyelik eşyalar, Kitap ve yazarların buluştuğu Çorum Yöresel Ürünler, El Sanatları, Hediyelik Eşya ve Kitap Festivaline Çorum’dan, çevre il ve İlçelerden yoğun katılım oldu.


Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen katılımcılar kendi şehir ve bölgesinin en nadide ürünlerini bu festivalde sergileme imkanı buldu.




Kayseri bölgesinden sucuk, pastırma, Trabzon bölgesinden Trabzon ekmeği, tereyağı, peynir çeşitleri, Çanakkale bölgesinden zeytin ve çeşitleri, Malatya bölgesinden kayısı ve ürünleri, Konya bölgesinden Mevlana şekerlemeleri, Beypazarı’ndan el sanatları, Tokat’tan el yazmaları eşyalar festivalde Çorum halkının beğenisine sunuldu.


Festivalde kitap stantları okuyucuları ile buluştu ve yazarlar imza günlerine okuyucularını bekliyor.  Festivalde olan Venedik sirkinde, sihirbaz gösterisi, alev saçan adam, balon gösterisi, palyaçolar, çocuk oyun parkı çocuklar ve büyükler tarafından beğeni ile izlendi.


Aşırı talep ve istek üzerine 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Atlantis Sirki Çorum halkının beğenisine sunulacak. Bu sene ilki düzenlenen festival, 15 Ocak’a kadar Çorum Ticaret Odası Fuar alanında devam edecek. Sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında ziyarete açık kalacak olan festivale girişler ücretsiz. Festival boyunca ziyaret eden halka festival sonunda sürpriz hediye çekilişleri yapılacak. 


Son Güncelleme: 10.01.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165