Yüksek lisans diplomalarını aldılar

Eğitim Bir-Sen ve Büro Memur-Sen tarafından düzenlenen yüksek lisans eğitiminden mezun olan kursiyerler diploma aldı.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 13:26
 Yüksek lisans diplomalarını aldılar


Eğitim Bir-Sen ve Büro Memur-Sen tarafından düzenlenen yüksek lisans eğitiminden mezun olan kursiyerler diploma aldı.


Bugün saat 12.00’de Eğitim Bir Sen’de düzenlenen törene Büro Memur Sen Çorum Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Büro Memur Sen Tokat Şube Başkanı İrfan Kucur, Eğitim Bir Sen Çorum Şube Başkanı Tahir Eşkil, Yüksek Lisans Eğitim Koordinatörü Okşan Kocabaş, İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Kır, bazı sendika yöneticileri ile kursiyerler katıldı.


Yüksek Lisans Eğitim Koordinatörü Okşan Kocabaş tarafından İmam Hatip Lisesi’nde verilen kursta yüzde yüz başarı gösteren 39 kursiyerin 39’u da diploma aldı.


Törende bir konuşma yapan Büro Memur Sen Çorum Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Memur-Sen ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereğince Çorum’da başlatılan yüksek lisans eğitimine 39 kişinin katıldığını söyledi. Cengiz, “Yüksek Lisans programımıza katılan kamu çalışanları ilimizde almış oldukları 8 aylık eğitimi başarıyla tamamlamış ve diploma almaya hak kazanmışlardır.” dedi.


Bu tür sosyal ve kültürel etkinlerin bundan sonra da devam edeceğine dikkat çeken Cengiz, “Memur-Sen, İhtiyaç Akademi ile yaptığı anlaşmayla uzaktan eğitim kursları sayesinde üyelerimize, eşlerine, çocuklarına ve üyelerinin birinci derece yakınlarına, yüzde 30 indirimli olarak tüm sınavlara hazırlanma fırsatı sunuyor. Memur-Sen üyeleri ve yakınları,  KPSS, ALES, YDS, DGS, LYS, YGS, sertifika programları, yabancı dil programları, kişisel gelişim kursları ve görevde yükselme sınavı gibi yıl içinde açılan bütün sınavlara İhtiyaç Akademi Dershanelerinin uzaktan eğitim kursları aracılığıyla daha uygun sınavlara hazırlanma imkânına kavuşmaktalar.” diye konuştu.


‘30 Ağustos birlik ve beraberliğin zaferidir’


Konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümünü de kutlayan Cengiz, “30 Ağustos Birlik ve Beraberliğin Zaferidir. Bağımsızlık mücadelemizin en önemli adımlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Aziz milletimiz Malazgirt, Kosova ve Mohaç zaferlerini de hep bu ayda kazanmış. Bu ayda kazanılan ve bugün kutladığımız 30 Ağustos zaferi ise, milletimizin yeniden dirilişidir. Şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımıza göz dikenlere verilmiş onurlu bir cevaptır. Milletimizi esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı kadınıyla, çocuğuyla, top yekûn verdiği bir savaş sonucunda kazanılan zaferin destanının yazıldığı gündür. Bugün de içinde bulunduğumuz zorlukları aşmak için yapılması gereken, birlik ve beraberliğimize giden yollarda kilit taşlarını sağlamlaştırmak, bunu bozmaya çalışanlara karşı güç birliği yapmaktır. Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü dünyaya haykıran bu zaferin mimarı olan atalarımız gibi, farklılıklarımızı çatışma ve gerginliklerin nedeni olarak değil milletimizi zenginleştiren, bizi birbirimize kenetleyen, birlik beraberliğimizi güçlendiren unsurlar olarak görmeliyiz. Tüm enerjimizi daha özgür, daha müreffeh, daha demokratik, daha kalkınmış bir Türkiye için harcamalıyız. El ele vererek dünyanın en saygın ve güçlü ülkeleri arasına girmeliyiz.” diye konuştu.


Tören, diploma dağıtımı ile sona erdi.




Son Güncelleme: 30.08.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.