Yumurta yetiştiricilerinden teknik gezi

“Laçin’de fırsat var” projesi kapsamında Organik Yumurta Yetiştiricileri Yerel Teknik Eğitim Gezileri gerçekleştirdi.

29 Nisan 2017 Cumartesi 13:05
Yumurta yetiştiricilerinden teknik gezi

“Laçin’de fırsat var” projesi kapsamında Organik Yumurta Yetiştiricileri Yerel Teknik Eğitim Gezileri gerçekleştirdi.


Laçin Halk Eğitim Merkez Müdürü Proje Koordinatörü Bekir Özdemir, Laçin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Yürütülen “Laçin’ De Fırsat Var” projesi kapsamında; Doğal Salma Tavuk Organik Yumurta Yetiştiriciliği kursuna katılan 15 bayan kursiyer ve 4 proje ekibinin Alapala Yem, Güç-Aybaş Yemi gezdiğini bildirdi.


Sungurlu’ya gidilerek Sungurlu Kadın Girişimi ve Üretimi İşletme Kooperatiflerini ziyaret eden kursiyerler, kooperatifleşme hakkında bilgi alarak, kooperatifleşmek için bilgi sahibi oldular.


Laçin Halk Eğitim Merkez Müdürü Proje Koordinatörü Bekir Özdemir, “Kurslarda almış oldukları eğitimi yerinde gördüler, teknik eğitim gelişimlerini sağlamak, Yenilikleri görmek, istihdam edilebilirliğini arttırmak, iş gücü piyasasına erişimlerini kolaylaştırmak ve iş gücü piyasasına girişlerinin önünde yer alan engelleri kaldırmak amacıyla, Kursiyerler ziyaretlerde bulunmuşlardır” dedi.


Son Güncelleme: 29.04.2017 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.