Yüzyılın soykırımı Hocalı

Hitit Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Öğrenci Topluluğu Hocalı Katliamını Anma Programı ve Fotoğraf Sergisi düzenliyor

23 Şubat 2018 Cuma 00:33
Yüzyılın soykırımı Hocalı

Hitit Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Öğrenci Topluluğu (TÜDAT) ‘26. Yılında Tarihin Kara Gecesi Hocalı Katliamını Anma Programı ve Fotoğraf Sergisi’ etkinliği gerçekleştiriyor.

Azerbaycan'ın Hocalı şehrinde 26 Şubat 1992 gecesi Ermeni askerlerince katliama maruz kalan Azeri Türklerinin anılacağı, Türkiye ve Türk Dünyası ilişkilerinin değerlendirileceği programa konuşmacı olarak Vatan Gazetesi Yazarı Doç. Dr. Kürşad Zorlu katılacak.

Yine aynı gün Hitit Üniversitesi Rektörlük Binası giriş katında ‘Hocalı Katliamı Fotoğraf Sergisi’ açılacak ve iki gün boyunca açık kalacak.
26 Şubat 2018 Pazartesi günü Saat 14.00'de Hitit Üniversitesi Rektörlük Binası Erol Olçok Konferans Salonunda düzenlenecek olan programa Çorumlular davet edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165