Zahir ve Candan'a övgü

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Başkan Yardımcıları Zahir ve Candan'dan övgü ile bahsetti

05 Eylül 2018 Çarşamba 17:52
Zahir ve Candan'a övgü

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediyesi’nde görev yapan Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan’a övgü dolu sözler sarf etti.

Kentpark’ta incelemelerde bulunan Ceylan, yatırım ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’ü tebrik ettikten sonra Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan’a ayrı bir parantez açtı.

Ceylan, konuşmasında “Alper Zahir Bey uzun yıllardır belediyede görev yapıyor. Yaklaşık 23 yıldır çalışıyor. Çorum'un her dokusunu biliyor. Alt ve üst yapıyı tanıyor. Hangi mahallenin ne ihtiyacı varsa bilir. Hatta haritalar olmadığı zaman ilgili yerleri Alper Bey’e sorardık. Belediye hizmetlerinde çok emeği var.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın ise mevcut hizmetlerinin yanı sıra şehrin kültürel manada inşasında imzası var. Belediye’de iyi bir ekip var. Gerek belediye yöneticilerine gerekse mühendisler başta olmak üzere tüm personele teşekkür ediyorum. Çorum’a 24 saat hizmeti amaçlıyorlar.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 05.09.2018 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esteğfirullah 2018-09-05 18:19:03

Alper zAhir olsun Turhan candan olsun Ahmet Yabacıoğlu olsun üçü de bu işi ustalıkla ve dürüstlükle yapıyorlar. Belediyede çalışan değilim ama uzaktan takip ettiğimiz kadarıyla üçü de kaliteli insan ve kaliteli yöneticiler. Hatta her hangi biri bu dönem Belediye Başkanı olabilir destekleriz.aralarında kıyas yapmak gibi anlaşılmasın ama tercihim Alper başkan. ayrıca beğendiğim yönleri daha fazla, aslında diğer başkanlarında diğerinde eksik olupta kendisinin daha kaliteli olan yönleri var. Hülasa üçü de adamdır.

Avatar
Kalite 2018-09-05 22:37:10

Bizim jenerasyonun yetiştirdiği 3 nitelikli ve şuurlu insan: Zahir, Candan, Yabacıoğlu