Zehir’den TSO’ya iade-i ziyaret

Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Çorum Ticaret ve...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:30
 Zehir’den TSO’ya iade-i ziyaret


Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.


TSO’dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette açıklamalarda bulunan Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, insanlara sağlık alanında hizmet etmenin hem büyük bir onur, hem de büyük bir sorumluluk olduğunun farkında olduklarını belirterek, "İnsanların; hastalıkları, çeşitli sıkıntıları oldukları için bize geldiklerini biliyor ve buna göre sorumluluk duygusuyla hareket etmeye gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın bize geldikten sonra en iyi şartlarda şifa bulup evlerine dönmelerini sağlamaya çalışıyoruz. En büyük hedefimiz, büyük illere sevk ettiğimiz hasta sayısını en aza indirmek. Bunun için bir taraftan fiziki şartları daha da iyileştirmeye çalışırken, bir taraftan da kadromuzu güçlendirmeye gayret ediyoruz" dedi.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir'i, asaleten Hastane Yöneticiliği görevine atanmasından dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



Son Güncelleme: 31.07.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165