Ziraat Odası’nın yeni meclis yönetimi belli oldu

Sungurlu Ziraat Odası’nda bugün yapılan toplantı ile yeni meclis yönetimi belli oldu. Geçtiğimiz hafta Sungurlu Ziraat Odası meclisinden istifa eden 8 üyenin yerine, bugün yapılan toplantı ile yeni meclis üyeleri seçildi.

07 Şubat 2017 Salı 14:59
Ziraat Odası’nın yeni meclis yönetimi belli oldu

Sungurlu Ziraat Odası’nda bugün yapılan toplantı ile yeni meclis yönetimi belli oldu.

Geçtiğimiz hafta Sungurlu Ziraat Odası meclisinden istifa eden 8 üyenin yerine, bugün yapılan toplantı ile yeni meclis üyeleri seçildi. 

İstifa eden, Meclis Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Başkan Yardımcısı Hacı Beşirik, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza İnaltun, Yönetim Kurulu Üyesi Muhasip Üye Bekir Pekiz ve Katip Üye Nadir Çetmioğlu’nun istifaları kabul edilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Türkben ve  Adnan Sarısülük istifalarını geri çekti. Yönetim Kurulu Üyesi Sami Çoksezgin’in ise daha önce ihraç edildiği öğrenildi.


İstifa eden üyelerin yerine, Fevzi Yalınkılıç, Mustafa İlter, Hamza Yardımcı, Talat Kıvrak ve Akif Demirkazma getirildi.


Yapılan görev dağılımında Meclis Başkanı Aytekin Altuntaş, Meclis Başkan Yardımcısı Osman Beşgün, Meclis Genel Sekreteri Sıddık Bozkurt olarak belirlendi.



Son Güncelleme: 07.02.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165