Zorlu Oto Dizayn, Samsun Oto Show Fuarı’na damga vurdu

ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği ve SOYS Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin işbirliğiyle...

23 Kasım 2014 Pazar 16:21
 Zorlu Oto Dizayn, Samsun Oto Show Fuarı’na damga vurdu


ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği ve SOYS Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin işbirliğiyle, 18-23 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Oto Show Fuarı’na Zorlu Oto Dizayn damga vurdu.


Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren ve dizayn ettiği her marka ve model araçlarla sektörün öncü firmaları arasına giren Zorlu Oto Dizayn, Çorum’un göğsünü kabartmaya devam ediyor. Başta Arap ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanında getirilen araçlara dizayn yapan Zorlu, Samsun’da düzenlenen Oto Show Fuarı’na da damga vurdu.


TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18-23 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Oto Show Fuarı’na katılan Zorlu, fuarda en çok ilgi gören firmalardan biri oldu. Otomotiv sektörünün lider firmalarından Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen gibi devlerin yer aldığı fuarda boy gösteren Zorlu, büyük ilgi gören fuara Çorum’dan katılan tek firma olmasının yanı sıra oto dizayn sektöründe katılım sağlayan tek firma oldu.


Zorlu’nun standını ziyaret edenlerle Zorlu Oto Dizayn Genel Müdürü Dinçer Zorlu da yakından ilgilendi. Firma ve araç dizaynlarıyla ilgili ziyaretçilere bilgi veren Zorlu, birebir görüşmelerde de iş bağlantıları da yaptı.


Fuardaki ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Zorlu, “Dev otomobil markalarının arasında yer almaktan öte Zorlu Oto’ya gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Standımızı ziyaret edenler dizayn ettiğimiz araçları yakından inceledi ve detaylı bilgi aldılar. Fuarda yeni iş bağlantıları da yaptık” diye konuştu.


Zorlu, 26 – 30 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu’na da katılacaklarını kaydetti.




Son Güncelleme: 23.11.2014 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165