Başbakan barıştırdı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün 30 Mart yerel seçimlerindeki adaylığı bugün AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

05 Aralık 2013 Perşembe 15:47
Başbakan barıştırdı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün 30 Mart yerel seçimlerindeki adaylığı bugün AK Parti Genel Başkanı Başbakan 
Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Programın bitiminde Başbakan’ın Külcü ile milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı’yı kucaklaştırması dikkat çekti.


İstanbul Haliç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program önce AK Parti iktidarının Çorum’a getirdiği tanıtım filmi ile başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Çorum’da da eğitimde, sağlıkta, adalette, ulaşımda neler yaptığımızı görüyorsunuz.. TOKİ, DSİ, YURTKUR, gençlikte spora verdiğimiz önem ortada.” Dedi.

Daha sonra Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü’nün özgeçmişi okundu.

Son olarak Başbakan, diğer illerin adaylarında olduğu gibi platforma il başkanı ve milletvekillerini davet etti. 

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım ve İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, platformda yan yana gelerek Başbakan’la birlikte el ele tutuşup objektiflere poz verdiler.

Başbakan diğer illerde olduğu gibi Çorum ekibini toplayıp bazı mesajlar verdi. Dikkat çeken görüntü ise, Başbakan’ın Başkan Adayı Muzaffer Külcü ile Milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı’yı birbirleriyle kucaklaştırması oldu






Son Güncelleme: 10.12.2013 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ak partili 2013-12-05 19:37:21

adım gibi eminim külcünün kaybetmesi için uğraşacaklar.teşkilata neşter

Avatar
Adınız Soyadınız 2013-12-05 20:05:33

siyasette küslük olmaz. sindirebilme olur o da zaman alır.zaman da kırılganlığa merhem olmazsa çare i̇skender'in kılıcı olur