Habercim19 1 yaşında

Habercim 19 bugün birinci yılını doldurdu.

11 Ocak 2014 Cumartesi 19:54
 Habercim19 1 yaşında


Habercim 19 bugün birinci yılını doldurdu.

Çorum’da internet haberciliğinde uzun süredir tek seslilikten kaynaklanan önemli bir boşluğun olduğu hissediliyor,  bu işin habercilik kural ve ilkelerine göre hakkıyla yapılamadığı serzenişleri yükseliyordu.

Mecrada kalemini memleketin ortak paydası için kullananların sayılarının artması gerekiyor elbette. Aksi takdirde kirlenmenin boyutları akıl, mantık ve izana sığmayacak boyutlara varacak gibiydi.

İşte Habercim 19 böyle doğdu. Başından sonuna kadar gerek maddi gerekse manevi ciddî emekler verildi. Ufak çaplı hatalar olsa da görselliği, habercilik kalitesi, yorumları ile dikkat çekti.

Tespit, teşhis ve temennilerini her aşamada şehrin ortak menfaatleri üzerine yaptı. Yayıncılıkta bir yıl çok kısa bir zaman olsa da, Çorumlu’nun sağduyulu vicdanında haklı yerini bulmaya başladı.

Acısıyla, tatlısıyla bir yılın ardından yola ilk çıkarken duyulan heyecan artarak devam etti, edecek.

Habercim 19’un yapıcı, yön gösterici, birleştirici üslûbu, toplumun tümünü kucaklayan ve doğrudan taraf olan yayıncılık politikası sürecek tabiki.

Habercim 19,  bundan sonra da yayıncılık vizyonuyla kendi alanında Çorum’un markası olmayı hedefliyor. Çorum ve Çorumlu’ya habercim19’un gerçek sahibi olduğunu hissettirecek. Hedeflere ulaşmak için Çorumlu’nun takdiri, ilgisi ve desteğini görmek çalışma azmimizi artıracak.






Son Güncelleme: 13.01.2014 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165