THY, Çorum'a çare arıyor

THY, Çorum'u bir günde iki sefer yapabilir

28 Ocak 2015 Çarşamba 15:37
THY, Çorum'a çare arıyor

Türk Hava Yolları’nın Merzifon-İstanbul seferlerinin uçuş saatlerinde karşılıklı olarak yaptığı değişikliklere yapılan itirazların sonuç vermesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, THY İstanbul-Merzifon seferlerinde İstanbul’dan sabah saat 06.00, Merzifon’dan da sabah 08.20’de uçak kaldırıyor. İş alemi, ilaç şirketleri ve öğrenciler geçtiğimiz yıl sonunda  hayata geçirilen  düzenlemeden memnun olmadıklarını açıkça ifade ettiler.

İtirazlar üzerine harekete geçen Ticaret ve Sanayi Odası, yerel siyasetçiler nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak düzenlemenin tekrar rehabilite edilmesini talep ettiler. Başbakan’a kadar ulaşan şikayetlerin Mart ayı sonu itibariyle sonuç vermesi beklentisi başladı.

Edindiğimiz bilgiye göre, THY yönetimi yeni uçuş saatlerine yapılan itirazlar üzerine İstanbul-Merzifon uçuş saatlerini günlük ikiye ((henüz kesin olmamakla beraber)  çıkarmayı planlıyor. Bu konuda Çorum ve Amasya Valilikleri ile  TSO’lardan uçaklarda doluluk oranının sağlanacağı konusunda taahhüt alınıyor.

THY yönetiminin Mart ayı sonu itibariyle düşündüğü yeni uçuş saatleri düzenlemesinin, sabah 06.00 İstanbul-Merzifon ve sabah 08.20 Merzifon-İstanbul ile akşam saat 18.00 İstanbul-Merzifon ile akşam saat 20.00 Merzifon-İstanbul seferi şeklinde olacağı şeklinde.

Yeni uçuş saatleri düzenlemesinin iş âleminin ve vatandaşların işine  yarayıp yaramayacağını hayata geçtiğinde göreceğiz. 







habercim19



Son Güncelleme: 29.01.2015 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
musa rami 2015-02-17 12:37:03

tam bir rezillik. çorumdan merzifona servislerde kaldırılmış. çorum daha ne kadar dışlanıcak?