Başkan Karataş Kadınları Unutmadı

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü nedeniyle kadınlara karanfil verdi.

09 Mart 2016 Çarşamba 10:28
Başkan Karataş Kadınları Unutmadı

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü nedeniyle kadınlara karanfil verdi.

Esnaf kadınları işyerlerinde ziyaret eden Başkan Karataş, çalışan kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak günün anısına karanfil verdi.

Kadınların toplumun temel taşı olduğunu belirten Başkan Karataş, “Kadınlar hem ailenin hem de toplumun temel taşıdır. Hatta kadınlar için toplumun mimarı diyebiliriz. Çünkü gelecek nesillerimizin yetişmesinde en büyük sorumluluğu kadınlarımız üstlenmektedir. Yine çalışma hayatında da yer almaktadırlar. Dolayısı ile hayatın her evresini paylaştığımız kadınlara karşı bir ayrımcılık yapılamayacağı gibi üstlendikleri sorumluluklar bakımından pozitif ayrımcılık yapılması gerekmektedir. Biz kadınlarımızı yılın her günü önemsiyoruz. Ancak bu gün onlara atfedilmiş özel bir gün. Bu günün anısında da birer karanfil vererek bu özel günü hep birlikte kutlamaya çalıştık. Başta Osmancıklı hemşerilerimiz olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, mutlu bir gelecek diliyorum.” dedi

İHA



Son Güncelleme: 09.03.2016 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.