Hatice Külcü ebru yaptı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, kbal Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nde ebru yaptı

23 Ocak 2018 Salı 19:40
Hatice Külcü ebru yaptı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, İkbal Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'ni ziyaret etti. Hatice Külcü, merkezi ziyaretinde kimi zaman eline iğneyi aldı kaneviçe yaptı, kimi zaman ise ebru sanatında hünerlerini sergiledi. Ziyarette Hatice Külcü’ye Belediye Başkan yardımcılarının eşleri, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi yöneticileri ve birim müdürlerinin eşleri eşlik etti.

Sevgiyle yapılan her işin bereketinin ayrı olduğunu belirten Hatice Külcü, “Sevgiyle yaptığınız için yüzleriniz gülüyor. Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimizin hem eğitim yuvası hem de küçük çalışmalarla büyük mutluluklara vesile olmasını arzuluyoruz” dedi.

Her insanın ürettiği zaman kendini daha değerli ve mutlu hissettiğine vurgu yapan Hatice Külcü, “Merkezlerimizde güzel arkadaşlıklar, dostluklar ediniyorsunuz. Burada işlerinizi yaparken bizim kültürümüzde yer alan imece usulünü kullanıyorsunuz. Belki daha çok yoruluyorsunuz ama işlerinizi hızlı bitiriyorsunuz. Bununla evine ekmek götürecek olan kardeşimize katkı sağlamış oluyorsunuz. Kadının ekonomimize küçük de olsa katkısı önemli ve büyük. Ailenize yapmış olduğunuz küçük katkılar ekonomimize de katkı sağlamış oluyor. Kadın kültür ve sanat merkezlerimiz sizlerin bu tanıtımlarıyla dolup taşıyor. Sizler buralara geldikçe bu merkezlerin sayılarının da artacağına inanıyorum. Kurs çalışmalarında sizlere özveriyle hizmet veren öğrendiklerini, öğreten hocalarımıza teşekkür ediyor, hanım kardeşlerime de başarılar diliyorum.” dedi.

 Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerindeki kurslara katılan kursiyer kadınlar da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve eşi Hatice Külcü’ye merkezlerin açılması nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.