Yenidoğanlara ‘hoş geldin’ dediler

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, hastane yeni doğan servisini ziyaret etti

13 Mart 2018 Salı 00:50
Yenidoğanlara ‘hoş geldin’ dediler

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anneleri ziyaret etti.

Hastane Yenidoğan Servisi’ni ziyaret eden Halime Gül’e, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın eşi Havva Candan, Belediye Meclis Üyeleri Fatma geniş ve Nahide Tekin eşlik etti.

Gül ve beraberindekiler hem annelerle hem de dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerle yakından ilgilendi. Hoş geldin Bebek projesinin 2013 yılında hayata geçirildiğini hatırlatan Gül, “Yeni Doğan servisini ziyaret ederek, ailelere çeşitli hediyeler verdik. Sevinçlerine ortak olduk. Bütün ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi bebeklerin ve annelerin ihtiyaçlarını tespit ederek onlara gerekli yardımlarda bulunuyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2018 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.