6. Kitap ve Kültür Günleri başlıyor

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri 13 Mayıs 2016 Cuma günü başlıyor.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 15:20
6. Kitap ve Kültür Günleri başlıyor

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri 13 Mayıs 2016 Cuma günü başlıyor.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre,  Saat Kulesi yanında kurulan fuarın resmi açılışı Cuma günü saat 14.00’da Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından gerçekleştirilecek.

Bu yıl 96 yayınevinin kitaplarının satışa sunulacağını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kitap ve Kültür Günleri’ne Çorum halkının ilgisinin her geçen yıl daha arttığını söyledi. Çorum halkının ve kitapseverlerin istekleri doğrultusunda ünlü yazarları Çorumlularla buluşturduklarını dile getiren Başkan Külcü, tüm kitapseverleri 3 Haziran tarihine kadar açık kalacak Kitap ve Kültür Günlerine davet etti.


Ünlü yazarlar Çorumlularla buluşacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de Kitap ve Kültür Günleri kapsamında ünlü yazarları Çorum’da okurlarıyla buluşturacaklarını kaydetti.


Bestami Yazgan, Dursun Gürlek, Şükrü Altın, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Nuray Alper, Mustafa Armağan, Mehtap Abdi, Murat Başaran ve Metin Karabaşoğlu gibi önemli isimlerin Kitap ve Kültür Günleri kapsamında okurlarıyla buluşacağını vurgulayan Başkan Külcü, “Yazarlarımız okullarda, TDED Çorum Şubesi Konferans Salonu’nda ve Belediyemiz Konferans Salonu’nda okurlarıyla sohbet edecekler. Sonrasında ise kitap fuarında hayranları için kitaplarını imzalayacaklar. Ünlü yazar ve şairlerle kitapseverleri buluşturacağız. Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

İlk yazar buluşması Bestami Yazgan ile başlayacak

Bu yıl 6.sı düzenlenen Kitap ve Kültür Günleri’nde okur-yazar buluşmasının ilki Bestami Yazgan ile gerçekleşecek. 13 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Toprak Sanayi İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşacak olan Bestami Yazgan, saat 15.30’da ise Saat Kulesi yanında kurulan kitap fuarında sevenleri için kitaplarını imzalayacak.

Son Güncelleme: 11.05.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.