7 gün 7 film gösterimi başladı

Çorumlu sinemaseverlere nostaljik sinema keyfi

15 Ağustos 2017 Salı 15:21
 7 gün 7 film gösterimi başladı


Çorum Belediyesi açık hava nostaljik sinema keyfi yaşatmaya devam ediyor. Çorum halkı, 14-20 Ağustos tarihleri arasında 7 gün boyunca birbirinden güzel filmleri izleme imkanı bulacak. Sinema gösterileri 14 Ağustos pazartesi sinema günleri “Kocan Kadar Konuş” filmi ile başladı. Sinema günlerine Çorum halkının ilgisi oldukça yoğun oldu.

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen açık hava yaz sinema günlerine Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, İnsan Kaynakları Müdürü Murat Gür, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Halit Güneş ve çok sayıda sinemasever katıldı. Şebnem Burcuoğlu’nun Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film geçtiğimiz akşam Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde beyaz perdeye yansıtıldı. Filmi dikkatlice izleyen vatandaşlar keyifli bir akşam yaşadı. Vatandaşlar böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.


Kocan Kadar Konuş sinema filmi ile başlayan açık hava sinema günlerinde 15 Ağustos Salı günü “İçimdeki Yangın”,  16 Ağustos Çarşamba günü “Sevdam Gözlerinde Kaldı”, 17 Ağustos Perşembe günü “Pepee”, 18 Ağustos Cuma günü “Somuncu Baba”, 19 Ağustos Cumartesi günü “Şeker Portakalı” filmi gösterimde olacak. Sinema gösterileri 20 Ağustos Pazar günü ise “Vatan Kafes” adlı filmle sona erecek.


Son Güncelleme: 15.08.2017 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.