‘ADVİYE’ Çorum’da sahnelenecek

Erzurum Devlet Tiyatrosu ‘ADVİYE’adlı oyunu sahneleyecek.

25 Ocak 2015 Pazar 15:12
 ‘ADVİYE’ Çorum’da sahnelenecek



Erzurum Devlet Tiyatrosu ‘ADVİYE’adlı oyunu sahneleyecek.





H. Can Utku’nun yazdığı H. Şahap Sayılgan’ın yönettiği bir perdelik oyun 30-31 Ocak 2015 Cuma ve Cumartesi günü saat 14.00-20.00’de sahne alacak. Oyunun biletleri Devlet Tiyatro Salonu gişesinde n veya Biletiva. Com/Tiyatro /Devlet Tiyatrosu/ Çorum satışa sunuldu.





Oyunla ilgili şu bilgiler yer alıyor: “İnsanın kişiliği niçin bölünür? Bir insanın kendini bir kaç insan olarak görmesi mümkün müdür? Evet mümkündür. Oyunumuzda Adviye 'iki karakter' olarak çıkar karşımıza. Ondaki bu karakter bölünmesinin alt yapısı çok küçük yaşlarda yaşadığı kötü, travmatik bir olayın sonucunda ortaya çıkmıştır. Yıllar sonra bu 'iki karakter' birbirleriyle karşılaşıp yüzleşirler. Oyun içinde her iki Adviye ayrı karakter yapısında olsalar da bir çok yönden aynı özelliklere sahiptirler. Acaba hangisi gerçek Adviye'dir? Ya da gerçek Adviye kimdir?











Son Güncelleme: 25.01.2015 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.