Alaca’da iller arası turnuva

Alaca Belediyesi, iller arası Judo Turnuvası’na ev sahipliği yapacak.

13 Eylül 2013 Cuma 10:52
 Alaca’da iller arası turnuva

Alaca’da ilk kez iller arası Judo Turnuvası düzenlenecek. 28-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuva; süper minik, minik, yıldız, ümitler bay ve bayan kategorileri arasında gerçekleşecek. Turnuvaya Ankara, Yozgat, Samsun, Sinop, Erzurum, Kırıkkale, Kastamonu, Giresun ve Çankırı takımları katılacak.


“SPORA OLAN DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, spora olan desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti. Alaca’nın önemli bir spor şehri olduğunu ifade eden Başkan Eyvaz, turnuvanın Alaca’da gerçekleştirilecek olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Daha öncede iller arası Muay Thai Turnuvasını Alaca’da düzenlediklerini hatırlatan Başkan Eyvaz, iller arası Judo Turnuvası’na katılacak olan takımları da en iyi şekilde Alaca’da ağırlayacaklarını söyledi. Başkan Eyvaz, son olarak turnuvaya katılacak bütün takım ve sporculara başarılar diledi.

JUDO’DA İLK BÜYÜK TURNUVA

Gerek il şampiyonalarında, gerekse Türkiye şampiyonalarında büyük başarılara imza atan Alaca Belediye Spor Judo takımı, İller Arası Judo Turnuvası’nın ev sahipliğini yapma onurunu da yaşayacak.

İller Arası Judo Turnuvası’nda müsabakalar sabah saat 10.00’da başlayacak. Alaca’nın ilk defa böyle bir büyüklükte turnuvaya ev sahipliği yapacak olması önemli bir gelişme olarak değerlendirilirken, geçtiğimiz aylarda yapılan turnuvalarda büyük başarıya imza atan Alaca Belediye Spor Judo Takımı’nın da turnuvanın Alaca’da gerçekleştirilmesinde önemli bir rolü var. Diğer yandan Alaca Belediyespor Judo Takımı’da turnuvada mücadele edecek.

Turnuvaya iddialı hazırlanan Belediyespor Judo takımı ise, turnuvada alacağı derecelerle Alacalıların göğsünü kabartmayı hedefliyor.






Son Güncelleme: 13.09.2013 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.