Altın Hamle’ye başarı dileği

AÇARAY Eğitim Kültür Gençlik Merkezi Başkanı Eşref Burçin Özsaçmacı, Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

29 Haziran 2013 Cumartesi 13:13
 Altın Hamle’ye başarı dileği


30 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Denizli’de gerçekleştirilecek Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda Çorum’u temsil edecek Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü’ne yaptığı ziyarette başarı dileklerini ileten Özsaçmacı, Altın Hamle’nin Çorum’u temsil edecek olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Azerbaycan Bayanlar Şampiyonu Kyhala Abdulla ve Gürcistan uyruklu oyuncularından Valerina ile de tanışıp sohbet etme imkânı bulan Özsaçmacı, “Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıkacak olan takımımıza başarılar dilerim.” dedi.




Son Güncelleme: 29.06.2013 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165