Ayla filmini izlediler

AK Parti İskilip İlçe Kadın Kolları Ayla filmini izledi

06 Aralık 2017 Çarşamba 23:46
Ayla filmini izlediler

AK Parti İskilip İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ve bayanlar Ayla filmini izledi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek’in eşi Şule Lek tarafından Kadın Kolları ve bayanlara yönelik yemek ikramı gerçekleştirildi. Sıcak ve samimi ortamda geçen etkinliğe, Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan’ın yanı sıra geçmiş dönem kadın kolları başkanlıkları görevini yürüten Fatma Selvi, Şaziye Şenay ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti mahalle başkanları katıldı. Şule Lek tarafından ikram edilen yemek sonrasında ise Türkiye’nin 2018 Oscar adayı ‘Ayla’ filmi izlendi.

AK Parti İskilip Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan, “AK Parti İskilip İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Lek bey ve eşi Şule Lek hanımefendi tarafından organize edilen yemek daveti ve sinema gösterisi esnasında göstermiş oldukları İlgi, alaka ve nazik davetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.

Son Güncelleme: 06.12.2017 23:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.