Başkent’te Bahar Konseri

Çorum Hitit Vakfı ve Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde organize edilen Bahar Konseri, 26 Nisan Cumartesi günü...

24 Nisan 2014 Perşembe 10:43
 Başkent’te Bahar Konseri


Çorum Hitit Vakfı ve Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde organize edilen Bahar Konseri, 26 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de Ankara Resim ve Heykel Müzesi’nde gerçekleştirilecek.

Bahar konserinde Çorum’un kültürel yüzünü Çorum dışında da duyurmak, Türk Sanat Müziği’ni daha geniş kitlelere sevdirmek ve Çorum dışında yaşayan hemşerilerimizle özlem gidermek amacıyla düzenlediklerini belirten Çorum Hitit  Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Alper Bilan, “Konserin bu salonda gerçekleşmesi için bizlere destek veren Sayın Valimize,  işbirliği için  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza, yönetimine ve maddi, manevi  katkıları için sosyal sorumluluk sahibi sponsorlarımıza, topluluk sanatçılarına ve konuk sanatçılarımız Cemalettin Kurtoğlu, Gökhan Ertek ve Semih Baykara’ya sonsuz teşekkürler.” dedi.

Bilan, tüm Çorumlular’ı Bahar Konseri’ne davet etti.












Son Güncelleme: 24.04.2014 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.