Belediye TSM Korosu'na ud kursu

Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyelerine bu yıl ud kursu da verilecek.

09 Eylül 2014 Salı 17:17
 Belediye TSM Korosu'na ud kursu

Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyelerine bu yıl ud kursu da verilecek.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, TMS korosu yeni sezon çalışmalarına 11 Eylül Perşembe günü başlıyor. Şef Ömer Erdal Cerit yönetiminde Pazartesi ve Perşembe günleri koro çalışması yapacak olan koro üyelerine her Pazartesi günü keman, klarnet, kanun ve ritim kurslarının yanı sıra ud kursu da verilecek.


Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da TRT'nin üstatları enstrümanları koro çalışmalarına katılanlara kurs vermeye devam edecek. Müzik bilgisini geliştirmek isteyenlere verilecek olan enstrüman kurslarına bu yıl ud da eklendi. Her hafta pazartesi günü saat 17'de NFK Gençlik Merkezi'nde verilecek olan enstrüman kursları müzikseverler için büyük öneme sahip.


Gül; 'Kültürel etkinlikleri destekliyoruz'


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, enstrüman kurslarına geleneksel müzik aletlerimizden ud'un da eklenmesinden bir hayli memnun. Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerin şehirde yaşayanların huzuru ve mutluluğu için önemli olduğunu söyleyen Gül,  Çorum da müziğe katkı sağlayan Şef Ömer Erdal Cerit 'e ve koro üyelerine ve TRT'nin üstatlarına teşekkür ediyorum." dedi.



Son Güncelleme: 09.09.2014 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.