Belediye'den Çanakkale gezisi

Uğurludağ Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gezi programı düzenlendi.

21 Ağustos 2017 Pazartesi 18:11
Belediye'den Çanakkale gezisi

Çorum Belediyesinin katkılarıyla kültür gezileri kapsamında Uğurludağ Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gezi programı düzenlendi.

Düzenlenen gezi programına ilçede büyük katılım sağlanırken Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun’da eşi ile birlikte katıldı.


Rehber eşliğinde yapılan gezide katılımcılar, Çanakkale’nin tarihi yerleri ile Kilitbahir, Namazgah Tabyası, Şahindere Hastane Şehitliği, Zığındere Sargıyeri, Kaymakam Hasanbey Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, Morto Koyu, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Arı Burnu Yarları ve Conk Bayırı’nı gezdi.


Geziye katılanlar Çanakkale Şehitler Anıtı’nı ziyaret ederken Türk milletinin manevi inanç içerisinde ve inanmışlığın verdiği güçle düşmana karşı verilen kutlu mücadelenin ruhunu ve heyecanını hissettiler ve duygulu anlar yaşadılar.


3 Otobüsle 120 kişiyi kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye götürdüklerini ifade eden Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun,”Sevdalısını geride bırakıp, anasının nasırlı ellerini öpüp, yıllar önce bizler için kavgaya tutuşanları, istikbalimiz için istiklal mücadelesi verenleri, savaştan barış çıkaranları, Cumhuriyetimize önsöz yazanları anmaya gittik” dedi.


Kültür gezisine verdiği destekten dolayı Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür eden Torun, “Bize gezi fırsatını sunan ve her daim Uğurludağ Belediyesi olarak desteğini hissettiğimiz değerli büyüğüm ve başkanım Sayın Muzaffer Külcü ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Son Güncelleme: 21.08.2017 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.