Belediye'nin kültür etkinlikleri devam ediyor

Çorum Belediyesi’nin kültür etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

14 Ocak 2016 Perşembe 14:45
Belediye'nin kültür etkinlikleri devam ediyor

Çorum Belediyesi’nin kültür etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Panel, konferans, sergi, konser gibi kültür ve sanat etkinlikleriyle Çorum halkını buluşturan Çorum Belediyesi, Osman Nuri Topbaş Hocaefendi’nin “Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası” isimli eserinden tiyatroya uyarlanan “Ziyafet Sofrası” adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturacak. 

18 Ocak Pazartesi günü Devlet Tiyatro Salonu’nda sahneye konacak oyun saat 18.30’da başlayacak. 


Yönetmenliğini Osman Doğan’ın yaptığı “Ziyafet Sofrası” oyunu komedi türünde, 90 dakika süren tek perdelik bir oyun ücretsiz olarak tüm Çorum halkının katılımına açık olacak.


“Ziyafet Sofrası”ndan Neler Anlatılıyor?

Soğuk bir kış günü… Üsküdar’da, yolu Hüdayi dergâhına düşen iki sarhoş; Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal. Karınlarını doyurmak için geldikleri dergâhta manevi bir ziyafetle karşılaşan Kemaller, yeni bir hayatı tanımaya başlarlar.

Ne var ki ön yargılar ve çekinceler, yılların verdiği alışkanlıklar ve bilgisizlik ile birleşince, yaşadıkları büyük değişim de komik olaylara sahne oluyor.


Son Güncelleme: 14.01.2016 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.