Bİ'DERGİ çıktı

Bİ'DERGİ'nin yeni sayısı çıktı

08 Eylül 2017 Cuma 17:44
Bİ'DERGİ çıktı

Çorum’da dergi sektöründe bir marka haline gelen Bidergi, 9. Sayısıyla okurlarıyla buluştu. Reklamcılık hizmetlerinde Çorum’daki en önemli firmalar içerisinde yer alan Bir Medya bünyesinden çıkan Bidergi, yeni sayısında güncel konuları ele alıyor. 


Bidergi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Turbay, Bidergi ile birlikte Çorum’un kaliteli ve ilkeli dergicilik anlayışı ile tanıştığını, Bidergi’nin yayınlanan her sayısıyla okuyucusunun beğenisini kazandığını vurguladı. Bidergi’nin yeni sayısında da önemli konuları ele aldıklarını belirten Fatih Turbay, “Yeni sayımızda kamuoyunun yakından tanıdığı Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi 28 Şubat sürecini, deneyimli gazeteci Mustafa Demirer havaalanını farklı bir bakış açısıyla değerlendirdi Avukat Ömer Kılıç,  da eski anayasa ile Türkiye’nin 25 yıldır neler kaybettiğini ve yeni anayasanın bize ne gibi katkılar sağlayacağını kaleme aldı. Eğitimci Selma Maden günümüzün salgını haline gelen sosyal medyayı değerlendirdi. İlk uygulaması ile Çarşı Pazar köşesi, otomotiv sektörü, AVM’ler gibi çok farklı konu ve konukları bir arada bulabileceksiniz” dedi.


Bidergi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Turbay, amaçlarının Çorum’un sosyal ve kültürel hayatına az da olsa katkıda bulunmak olduğunu belirterek Bidergi’nin Organize Sanayi Bölgesinden Küçük Sanayi Sitesine, resmi kurum ve kuruluşlardan cafe restaurantlara kadar birçok yerde okurlarıyla buluşacağını sözlerine ekledi.






Son Güncelleme: 08.09.2017 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.