Bu kitapta Çorum da var

Drama Lideri ve Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan ile Psikolojik Danışman Mustafa İşlek tarafından...

29 Ağustos 2014 Cuma 11:05
 Bu kitapta Çorum da var


Drama Lideri ve Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan ile Psikolojik Danışman Mustafa İşlek tarafından kaleme alınan ‘Anadolu Bilgeliği Işığında Çözüm Odaklı Koçluk’ kitabı Hayat Yayınlarında düzenlenen imza töreni ile okuyucusu ile buluşmaya hazırlanıyor.


Hayat Yayın grubunun İstanbul Eyüp’teki ofisinde yapılan imza töreninde konuşan Hayat Yayınları Yönetim Kurulu başkanı Hayati Bayrak yaklaşık on yıllık bir çalışmaya ve Anadolu bilgeliği ile yüzyıllara dayanan bir kitabı yayınlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “Bu kitap Kişisel gelişimde Anadolu söylemini, felsefesini, düşüncesini kısacası kendi değerlerimizi anlayarak hareket etmenin örneklerinden olacaktır” dedi.


İmza töreninde konuşan Şarlayan; Kitap hayattır sloganı ile yola çıkan Hayat Yayınları ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Çözüm odaklı yaklaşımda Anadolu bilgeliğini vurgulamaya çalıştığımız kitap içerisinde, herkes için bir çözüm var ve eğitimlerle tüm Türkiye’ye yayılacak. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Samsun, Kars, Çorum, Ağrı, Mardin, Kayseri, Rize çalışmaların yapılacağı ilk iller olacak” dedi. 




Son Güncelleme: 29.08.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.